×
×

Ny hos horze?

Som ny kunde ønsker vi dig velkommen med et prøv-os-tilbud. Få 30% rabat på din første ordre!

Brug kuponkoden: HZWELCOME

*500 kr. er det minimale bestillingsbeløb. Tilbuddet gælder kun for produkter mærkerne fra Horze, Finn-Tack, Pharmacare og B Vertigo! Denne voucher kan ikke kombineres med andre tilbud eller kuponer.

Få 15% rabat på alle Back on Track produkter! Shop nu

×
Selskabet Cavallo blev grundlagt i 1987 som producent af ridestøvler, i Bad Oysenhausen i Tyskland. Kort tid efter sin grundlæggelse, var Cavallo allerede blevet markedsledende indenfor ridestøvler og er i dag et af de mest fremtrædende mærker indenfor international ridesport.

Cavallo

Filtrer efter:
  • Filter søgning:
  • Kategori
  • Farve
  • Pris
Sorter efter:

Cavallo blev grundlagt i 1978 som fabrikant af ridestøvler i Bad Oeynhausen, Tyskland. Kort efter sin grundlæggelse, er Cavallo blevet førende på markedet for ridestøvler og er i dag et af de mest prominente mærker i internationel ridesport. Cavallo tilbyr et omfattende udvalg af ridestøvler og leggins, støvler og sko. Cavallo producerer også ridebukser, og i mange år har firmaet lanceret to sportskollektioner om året, som er præget af ekstremt høje modestandarder og en høj grad af funktionalitet. Sortimentet afrundes med trendy kvalitets rideudstyr under etiketten ''Cavallo by Equest''. Mærket Cavallo står for højkvalitets udstyr til ryttere og heste, hvor mode og funktion går hånd i hånd. Cavallo-produkter anvendes meget i national og international ridesport, og værdsættes højt blandt rytterne. I 30 år har Cavallo været officiel leverandør til den tyske olympiske rytterkomité (''Deutsche Olympiade-Komitee für Reiterei'' - DOKR) og har dermed udstyret de tyske landshold.

Viser 196 artikler