×
×

Ny hos horze?

Som ny kunde ønsker vi dig velkommen med et prøv-os-tilbud. Få 30% rabat på din første ordre!

Brug kuponkoden: HZWELCOME

*500 kr. er det minimale bestillingsbeløb. Tilbuddet gælder kun for produkter mærkerne fra Horze, Finn-Tack, Pharmacare og B Vertigo! Denne voucher kan ikke kombineres med andre tilbud eller kuponer.

20% rabat på din næste bestilling + gratis fragt! CELEBRATION |

×

Ridehandsker

Filtrer efter:
  • Filter søgning:
  • Kategori
    Mærker
  • Farve
  • Pris
  • Størrelse
Sorter efter:

Ridehandsker beskytter og giver et godt greb om tøjlerne. Vælg mellem ridehandsker i mange stile og farver, til hverdagsridning eller stævner.

Viser 225 artikler

Horze tilbyder ridehandsker til alle sæsoner i modeller og materialer der passer til enhver disciplin.

Ridehandsker er en essentiel del af ethvert udstyrsrum og fås i sjove farver, materialer og modeller der passer til dine behov. Vælg sommerhandsker til at beskytte dine hænder og give bedre greb om svedige tøjler i det varme vejr. Sommerridehandsker er lette og ventilerede for at give komfortabel beskyttelse af dine hænder og bevare følingen med tøjlerne. Vinterhandsker har et ekstra, varmt lag men bevarer kontakten med biddet og giver et godt greb om tøjlerne. Valget mellem læder eller tekstil giver dig mulighed for at finde de handsker der passer til dine specifikke behov.

Stævnehandsker fra Horze er slanke og klassiske, for at give en flot finish på banen.

Lette allround handsker til stævner eller undervisning vil se professionelle og elegante ud på banen. Beskyt dine hænder med alsidige handsker og hold godt fat om tøjlerne med et par farverige handsker fra Horze. Træning fra jorden kræver også lidt beskyttelse, for at undgå skader fra longelinen eller træktovet når hesten giver modstand. Beskyt altid hænderne med handsker når du fører hesten op i eller ned fra traileren. Nogle af vores lette valgmuligheder har gummiknopper som giver mere greb. Pligterne i stalden bliver sjovere når du vælger de rigtige handsker til fx at bære spandene eller når der skal muges ud i koldt vejr.

Læs mere