« Tilbage / Mærker / Betta Life

Betta Life BETTA Life PharmaQuin Joint Complete HA Equine 1Kg

DKK 699,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
1 kg (DKK 699,00 / kg)
( 3 )
Farve: Ikke specificeret
Ikke specificeret BETTA Life PharmaQuin Joint Complete HA Equine 1Kg
One size
Horze logo
Levering af Horze
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
30 Dages Retur

Beskrivelse

Glucosamin: Glucosamin er uden sammenligning den mest studerede ingrediens, når det kommer til pleje af led, og undersøgelser tyder på at resultaterne er overlegne, når det kombineres med chondroitin. PharmaQuin indeholder ikke bare det kendte Glucosamin HCl, men også N-acetyl-D-glucosamin, som har beroligende egenskaber, der er afgørende for leddenes sundhed. Methylsulfonylmethan: MSM er en naturlig form for biotilgængeligt svovl, afgørende for sundhed og elasticitet af sener, ledbånd og muskler. Svovlet i MSM er nødvendigt for den tilstrækkelige reparation og vedligeholdelse af kollagen, som den, der findes i bindevævet i sunde led. Det hjælper også til at opretholde det naturlige stofskifte. Chondroitinsulfat: Chondroitin er en naturlig kilde til essentielle aminosyrer, som kroppen har brug for til brusk syntese og til at hæmme de enzymer, der ødelægger brusk molekyler og dermed fremmer cellulær næring. Dette fremmer dannelsen ledvæske, og gendanner bruskens elasticitet. Ved at gend.

Egenskaber:

  • Den mest almindelige årsag til problemer hos heste, er ifølge dyrlæger og hestespecialister, ubehag i leddene
  • Desværre kan heste i alle aldre lide af ledproblemer
  • Mange faktorer såsom motion og skader, kan også føre til et brud i den naturlige regenereringsproces
  • Specialisering i en bestemt disciplin, kræver brug af de samme muskler og led gentagne gange, hvilket kan forårsage skader der overgår den naturlige reparation, sammenligneligt med overbelastningsskader hos mennesker

Teknisk beskrivelse:

Sammensætning: Sammensætning: 40% MSM, 36,67% Glucosamin HCl, 16% Chondroitinsulfat, 3,33% N-Acetyl-D-Glucosamin, 1,67% C-vitamin, 1,33% Magnesium, Zink, Kobber, Bioperine®, 1% Hyaluronsyre.

Produkt-ID: 313214

Læs anmeldelser:

Farve: