« Tilbage / Hest / Bid / 3 Ringsbid og 2 Ringsbid

Sprenger Sprenger Dynamic RS multiring trensebid Sensogan 16mm

DKK 1.419,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
Farve: Ikke specificeret
Ikke specificeret Sprenger Dynamic RS multiring trensebid Sensogan 16mm
Størrelsesguide
Size A
95 9.5 cm
105 10.5 cm
115 11.5 cm
125 12.5 cm
135 13.5 cm
145 14.5 cm
155 15.5 cm
165 16.5 cm
Tilbage

Når man måler bidstørrelsen skal man altid måle længden fra indersiden af en bidring (eller kindstykke) til indersiden af den modsatte. Forvis dig om at biddet er helt strakt. Biddets tykkelse måles lige indenfor bidringen. Når det sidder i hestens mund, bør der højst være 5 mm (¼") luft på hver side.

Horze logo
Levering af Horze
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
30 Dages Retur

Beskrivelse

Den særlige effekt af disse bid er de tre forskellige muligheder for fastgørelse af tøjlerne.Afhængigt af formål og oplæringsniveau giver de alsidige anvendelsesmuligheder.Dynamic RS bid er kendetegnet ved et ergonomisk formet mundstykke. De ligger perfekt i hestens mund og betyder et blidt og jævnt tryk på hele tungeområdet, og opmuntrer hesten til at tygge. Dynamic RS bid stimulerer hesten til lettere at acceptere biddet.Ydermere muliggør det ergonomisk formede mundstykke en hurtig og afbalanceret virkning på tungen. Dette bid understøtter kontakten til mundvigene på en yderst effektiv måde, så hesten holdes på biddet.Samtidig er det skånsomme led i midten vinklet 45 ° fremad - den karakteristiske detalje ved de patenterede KK ULTRA bid som gør det til et meget brugervenligt bid. Dynamic RS bid er lavet af SENSOGAN, det nyskabende materiale, der sikrer en følsom forbindelse til hesten.På grund af de buede led forbliver biddet i den korrekte og centrale placering på tungen. Den fine rombe kan kanalisere et let tryk centralt på tungen.Biddet fremmer hestens tillid i rytterens hånd og øger sikkerheden.

Teknisk beskrivelse:

Mundstykke: Tredelt.Materiale: Sensogan med sider af rustfrit stål.Bidtykkelse: 16 mm.Ringdiameter: 70 mm.Ringtype: Universal.

Produkt-ID: 301695

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Farve: