Spar 200 kr. på alle bestillinger over 1'000 kr.! Brug koden HZXMAS Spar nu

×
Featured brands
Skrevet

Fantastiske ridebukser

Af om Horze Grand Prix Thermo Softshell Silikone FS Dameridebukser

Virkelig gode vinter-ridebukser! De er virkelige behagelige, om man kan nemt bevæge sig. Man ser altid ren og pæn ud i stalden, da de er som en slags “støvfjerner” Kan klart anbefale dem!

Skrevet

Fin heldragt

Af om Mountain Horse Glacier Overall

Sidder virkelig godt, er meget pæn og behagelig let - heller ikke sort som det meste i dag er, hvis man rider islændere. Er ret glad for den trods nogle detaljer, jeg synes nemt kunne have forbedret den væsentligt. Lidt skuffet over lommerne, som jeg ikke rigtig kan bruge til så meget (placering og størrelse) og at mobillommen sidder indvendigt, og ikke i stedet under flappen over lynlåsen, som er virkelig smart udtænkt på min MH Grace jakke. Stropperne under fødderne sidder også helt nederst (ikke som på jodphursridebukser). Dårlig løsning, hvis man har lidt højere støvler og ikke vil have dem udenpå / under sko /støvler. Trods disse minusser kan jeg alligevel godt anbefale den.

Skrevet

Fremragende

Af om Stassek Equistep Hoof Oil med børste, 450 ml

Giver flotte sunde hove. God beholder. Alletiders produkt og fin pris.

Skrevet

Ikke store i størrelsen

Af om Horze Rovigo støvler

Superflotte støvler, men det er svært at ramme den rigtige størrelse, hvis man ikke har lange ben. Jeg bruger normalt 37, men gik efter anmeldelserne en str. ned. Den var for kort. Fik den byttet til en 37, som stadig var for kort - der var masser af plads i støvlen, men mine tæer stødte på i snuden :-(. En str. 38 vil sikekrt være god i foden - med en MEGET tyk sål, men så bliver den for lang i skaftet. Øv.

Skrevet

Perfekte støvler

Af om Horze Sporty jodhpurstøvler

Mine absolut yndlings støvler, de er perfekte til min hverdag i stalden. Det høje skaft giver god støtte når med rider. Det eneste minus er at de kun fås i brun.

Skrevet

hovrenser

Af om Roma Brights hovrenser.

den var god og passer til min pony hun er hvid og elsker pink og jeg elsker pink

Skrevet

Super fin

Om Horze Spirit nissehue til hest

Den er super fin men det er som om at den ikke er beregnet til heste i selve formen:/ Ellers er den helt fantastisk!

Skrevet

Farven

Af om MountainHorse Silver Hybridjakke, damemodel

Farven viser en brodoux rød men da jeg fik den var den over i en lilla pink rød svært at forklare men farven på billedet snyder