Arena udstyr

Arena udstyr

Ridebaneudstyr og -tilbehør gør træningen sjov, med bomholdere i flotte farver og tydelige banebogstaver som pifter ridebanen op.
3 artikler

Køb Arena udstyr på horze.dk

På horze.dk kan du shoppe komfortabelt online og modtage dit produkt efter kun få dages leveringstid.

Du skal blot bestille online og nyde disse fordele:

🚚

Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr.

💳

Mange betalingsmetoder og køb på konto

Gratis returnering

📞

Gratis kundeservice og chat

Udstyr til ridebanen og stalden fuldender dine faciliteter og gør din ejendom mere praktisk.

Bomholdere, stolper, sadelholdere og rengøringsudstyr er nødvendigt for at vedligeholde træningsfaciliteterne. Enkle PVC-løsninger med bomholdere og kegler giver dig mulighed for at skabe de forhindringer og udfordringer som hesten møder til stævner, eller til daglig træning og uddannelse. Dressurtræning og startnumre hjælper dig til at forberede eleverne på at yde sit bedste. Det er nemt at lave små baner til nybegyndere med keglerne i stærke farver. Sørg for at dit udstyr altid ser nyt ud ved at vedligeholde og opbevare det korrekt, og udskift ødelagt og udslidt springmateriel.

Ridebaneudstyr kan gøre træningen sjovere for både elever og heste.

Med udstyr fra Horze kan du sætte lidt kulør på ridebanen. Solid PVC-plastik i stærke farver er ideelt til små stalde, og det er nemt at vedligeholde og flytte rundt på. De farverige bomholdere er perfekte til justering af højden, og giver forskellige udfordringer til rytterne. Brug holderne sammen med enkle PVC-stolper der kan købes i de fleste byggemarkeder, og så har du dig hurtigt en ridebane. På den måde kan du træne som det passer dig."