« Tilbage / Hest / Ben- & hovbeskyttelse / Gamacher og benbeskytterer / Transport- og Staldgamacher

Back on Track Back on Track Royal Deluxe Quick Wrap Staldgamacher (2 stk.)

DKK 949,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
Farve: Black
Black Back on Track Royal Deluxe Quick Wrap Staldgamacher (2 stk.)
Størrelsesguide
Horze logo
Levering af Horze
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
30 Dages Retur

Beskrivelse

Royal Quick Wraps Deluxe - verdens blødeste staldgamacher til heste! De hurtige gamacher har altid været en favorit hos kunderne. Den indvendige del er med den velkendte Welltex®-teknologi, der kan være med til at stimulere blodcirkulationen via fjern-infrarød energi. Effekten kan muligvis være med til at hjælpe heste med ligament-, sene- og ledproblemer. Kunder anvender ofte Quick Wrap-gamacherne i forbindelse med gigt, inflammation eller hævelse Nu lancerer Back on Track en ny og opdateret deluxe-model af dette klassiske produkt. Gamacherne består af to dele, en solid og robust ydre del, og en tyk indvendig del med Welltex®-teknologi. Royal Deluxe-modellen er anatomisk for bedst mulige komfort og pasform. De er let kurvede i toppen for at minimere tryk på sener, samt for at give mere bevægelsesfrihed. Gamacherne har forstærket og vandafvisende materiale i bunden mod hoven. Quick-gamacherne er enkle og nemme at anvende. Et fremragende alternativ. Fire stærke burrebånd sikrer individuel og sikker pasform både i stalden og under transport. Den ydre del og pad'en lukkes sammen med burrebånd, hvilket gør vask og tørring nemmere.

Egenskaber:

  • Welltex®-teknologi
  • Anatomisk pasform
  • Solide & stærke burrebåndslukninger
  • Forstærket & vandafvisende kant

Teknisk beskrivelse:

Indvendig: 100 % polypropylene med keramik. Fyld: 100 % polyester. Udvendig: 100 % neopren. Størrelser: S 35 x 40 cm, M 40 x 40 cm, L 45 x 40 cm, XL 50 x 45 cm.

Vaskeanvisning:

Maskinvaskes på maks. 40 grader, skåneprogram.  Tåler ikke blegemiddel, tørretumbler, strygning og kemisk rens. Anvend ikke skyllemiddel.

Produkt-ID: 342183

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Farve: