Mellemsæson-udsalg! Gå ikke glip af disse kæmpe rabatter!
Spar nu

Mane N' Tail Conditioner 946ml

Produkt-ID: 304658

DKK 149,00
(Prisen er inkl. moms)
Mane N' Tail Conditioner 946ml
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Mane N' Tail Conditioner 946ml
Beskrivelse

Beskrivelse

Den originale Mane ‘n Tail ® Hårbalsam er en nærende og genopbyggende balsam, som styrker og reparerer håret.Hårbalsamen afhjælper tørre og splittede hårspidser, og giver et silkeblødt, skinnende hår, som er let at style.Modvirker filtret hår, beskytter håret mod solskader, og gør det mere modstandsdygtigt over for ydre påvirkninger.Blev oprindeligt anvendt til heste, som hjælp til længere og kraftigere man og haler. Da hesteejerne så det flotte resultat, prøvede de produktet på dem selv, og blev meget begejstret!Kan anvendes hver dag, og til alle hårtyper.Kan både bruges som en skyl-ud eller lad-blive-i hårbalsam.


Gennemsnitlig vurdering
5.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Meget godt produkt
0 Likes

Min hest havde kedelig og tør manke efter kløebehandlingen, så jeg brugte mane en halekonditioner og terning den første anvendelse håret allerede var meget mere fleksibelt og skinnende. Meget effektiv anbefaler jeg

Meget effektiv pleje!
0 Likes

Min heste manke var blevet kedelig og sprød efter at have været behandlet med kløe. Så jeg købte denne pleje, og virkelig er det effektive terninger den første applikation, hvor hestehåret var mere fleksibelt og havde fundet sin glans, og hårene løsner sig meget lettere.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.