FINAL SALE! Op til 60% rabat på tonsvis af produkter *
Spar nu

Back on Track kombibandager

Produkt-ID: 18235

DKK 521,00
(Prisen er inkl. moms)
Bedste Pris
Bemærk! Dette produkt har den bedst mulige pris. Yderligere rabatter fra kampagner og kuponer kan ikke anvendes.
Back on Track kombibandager
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Back on Track kombibandager
DKK 521,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Back on Track kombibandager
Beskrivelse

Beskrivelse

Bandagerne er perfekte som ridebandager. Du kan ride og træne din hest med bandagerne på, for at optimere Back on Track-effekten. Årsagen er, at hesten producerer mere varme som reflekteres tilbage når den træner, end når den står stille i sin boks. Bandagerne skal have direkte kontakt med huden uden noget imellem. De bør ikke anvendes om natten eller som staldbandager, fordi der er en risiko for at de sættes for stramt og forhindrer blodcirkulationen.Kombibandagen består af to dele, en pad fremstillet af keramisk tekstil og en elastisk del for enden af bandagen. Sammen med alle Back on Tracks sædvanlige fordele giver kombibandagen beskyttelse af hestens ben hos heste med en tendens til at forhovene rammer bagbenene.Bandagerne sælges i par.


Teknisk beskrivelse:


Tekstilet er produceret i Kina og består af 100% polypropylen (med keramisk pulver).Størrelse: Benbandage 1,55 m + elastisk strop 1,65 m x 13 cm.


Vaskeanvisning:


Vaskes på maks 40 grader på et blidt vaskeprogram.


Gennemsnitlig vurdering
4.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Tilbage u spor bandager
0 Likes

Jeg brugte bandagerne til min hoppe, der havde en skade, og benet kæmper stadig med hævelse i lymfe og led. Så bare gå en tur eller en let lounge. Stor effekt. Tak

Størrelse: Normal

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.