FLASH SALE! Spar 15% på en valgfri vare! *
Brug koden: FLASHSALE
Kopier
Kopieret til udklipsholder

Horze Embrace fleecebandager

Produkt-ID: 18000

DKK 149,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Horze Embrace fleecebandager
DKK 149,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Køb også
Horze Embrace fleecebandager
DKK 149,00
Horze bandagetaske
DKK 119,00
Horze Embrace fleecebandager
Beskrivelse

Beskrivelse

Dunbløde, luksuriøse polo bandager som fås i sæsonens nyeste farver til dine træningsbehov.


Bandager din hests ben til træningen i sæsonens nyeste farver fra Horze Supreme-kollektionen. Horze Supreme Embrace fleecebandager giver blød og funktionel støtte under træningen. Disse polo bandager er nemme at sætte på og forbliver på plads med de stærke velcrolukninger. Farverne kan blandes og matches med andre produkter fra Horze Supreme-kollektionens produkter for et matchende stiligt look.


Egenskaber:


  • Bløde fleecebandager af høj kvalitet
  • Sæt af 4 i en polyesterpose
  • Velcrolukninger
  • Seneste modefarver

Teknisk beskrivelse:


Længde: 3 m.


Vaskeanvisning:


Maskinvask ved 40°C. Må ikke tørretumbles.


Gennemsnitlig vurdering
4.7
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Perfekt!
0 Likes

Jeg fik disse poloindpakninger for ca. 2 måneder siden, og jeg bruger dem til ridning og undertiden forsendelse og efter en vask ser de stadig helt nye ud! Fleece er ikke voluminøs, og de er ikke særlig brede, hvilket er perfekt. Min eneste klage er, at den lyseblå er lidt mørkere end billedet, men det er stadig en meget flot farve. Jeg vil meget anbefale disse, fordi de sandsynligvis er nogle af de bedste indpakninger, du kan få til prisen!

bandager
2 Likes

Jeg købte så mørkeblå og hvid. Mørkeblå bandager blev brugt til slid, huller i hele tiden blev ikke dannet. Jeg er tilfreds med kvaliteten.

skuffet
0 Likes

Jeg bestilte de lyserøde roser, når jeg først modtog åbner jeg pakken og indser, at de er lyserøde, men ikke stemmer overens med billedet: der er absolut intet højeste tegn ved rød horze på ridse ... Virkelig skuffet ... bortset fra æstetikken ser de ud til at være gode

Foretrukne poloindpakninger
0 Likes

Jeg ejer en masse poloindpakninger, og disse indpakningskvaliteter er min favorit. Meget glad for, at de også kommer i så mange farver, der passer til deres sadelpuder, som hjælper meget. De strækker sig ikke, og de er ikke brede, så de passer perfekt til din hest.

Horze Supreme Embrace Fleece Pintel
0 Likes

Jeg bestilte disse pensler i lyseblå, og da penslerne kom ind, var de mørkere, end man kunne forestille sig. Leveringen tog lang tid, men dækslerne er ret gode og etiketterne er holdbare. Fletninger er ret lange, så ponyer kan være kortere i længden.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.