Nu får du 10 % ekstra rabat på udsalgsvarer! *
Brug koden: EXTRA10
Kopier
Kopieret til udklipsholder

Horze flexbandager

Produkt-ID: 18220

DKK 29,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Horze flexbandager
DKK 29,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Køb også
Horze flexbandager
DKK 29,00
Horze bandagetaske
DKK 119,00
Horze flexbandager
Beskrivelse

Beskrivelse

Alsidige bandager som er gode at dække sår med, eller som ekstra beskyttelse under gamacherne.


Beskyt sår eller giv støtte med denne strækbare, selvklæbende engangsbandage. Fremragende at bruge under gamacherne. Kan også bruges under ridning, men bør bruges under bandagen. Nemme at rive over ved den ønskede længde, og klæber sig fast. Hvert lag klæber sig fast til det næste, uden brug af lukninger. Absorberer ikke fugt eller bakterier.


Egenskaber:


  • Selvklæbende
  • Rives nemt over ved den ønskede længde
  • Lette
  • Strækbare
  • Åndbare
  • Økonomiske
  • Sælges enkeltvis

Teknisk beskrivelse:


Længde: 4,6 m.


Gennemsnitlig vurdering
4.8
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Finntack Pro kvalitetsbandage
0 Likes

Jeg har altid i reserve sådanne selvklæbende bandager Finntack Pro. Jeg bruger begge dele til at ordne den sædvanlige bandage og i stedet for polstrede jakker. Åndbar, pålidelig og høj kvalitet. Prisen er overkommelig.

God til operationsbandage til hund
3 Likes

Disse bandager er rigtige gode til operationsbandage til hund. Min hund havde en lagt operationsar under maven og dyrlaegens bandager gik hele tid op eller gled ned til hofterne. Desuden blev hun allergisk overfor dyrlaegens bandager og det fik mig til at proeve disse bandager. De holder sig paa plads.

Størrelse: Lille
Fungerer godt
1 Likes

Min hest havde en ridse, der udviklede cellulitis, og da han er på 24/7 valgdeltagelse, var jeg nødt til at holde den beskyttet. Jeg brugte vetrap i de første par dage og besluttede at prøve flex-bandagerne. De fungerede rigtig godt og havde lidt mere klæbemiddel end vetrap (selvom dette gjorde det lidt sværere at komme af rullen). Jeg vil sandsynligvis købe noget mere under et salg, men med almindelig pris og forsendelse ville det ikke være det værd.

Størrelse: Lille
Tommelfinger op!
0 Likes

Efter min mening hører klæbebindinger i hvert førstehjælpskit og er derfor et must for enhver hesteejer! Pris-ydelsesforholdet er upåklageligt, og kvaliteten er hverken bedre eller dårligere end de selvklæbende bandager.

Størrelse: Lille

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.