Spar 12% på alle støvler og ridebukser fra Horze og B Vertigo!
Spar nu

Horze Nest kombibandager

Produkt-ID: 18030

DKK 179,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Køb også
Horze Nest kombibandager
DKK 179,00
Horze Chooze allround sadelunderlag
DKK 199,00
Horze Nest kombibandager
Beskrivelse

Beskrivelse

Disse superbløde polo bandager har en ekstra smule stræk for beskyttelse, sikkerhed og komfort.


De ideelle støttebandager har også blød fleeceforing ind mod hestens sarte ben, og har den fleksible støtte du behøver for at holde bandagen på plads. Horze Supreme Nest kombibandager er perfekte til træning og fås i moderigtige farver. Disse kombibandager passer sammen med hele sæsonens Horze Supreme-kollektion. Brede velcrolukninger holder dem sikkert på plads under dressurtimer og springning. Den elastiske yderside gør disse bandager lette at justere, og gør dig i stand til at give hesten den rigtige støtte og beskyttelse til alle discipliner.


Egenskaber:


  • Bløde kombibandager med fleece og elastik af høj kvalitet
  • Sæt af 4 i en polyesterpose
  • Velcrolukninger
  • Seneste modefarver
  • Polarfleece på indersiden for komfort
  • Elastisk materiale på ydersiden for støtte

Teknisk beskrivelse:


Længde: 3 m. polarfleece og ribbet akryltekstil m/stræk.


Vaskeanvisning:


Maskinvask ved 40°C. Må ikke tørretumbles.


Gennemsnitlig vurdering
4.8
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Åh, hvorfor annoncen?
11 Likes

Jeg ejer en hest, der vises i shows med hvide frakker, og al annoncetekst er forbudt i ensartethedens navn, så et godt udseende produkt bliver ikke købt. Selv fleecestropperne er endnu mere fremtrædende i Horze. Hvorfor ingen annoncer?

God kvalitet
6 Likes

Rigtig gode bandager, der er holdbare, giver støtte og er nemme at sætte på.Dog kunne logoet på velkroen være mere dekorativt. Et rigtig godt product til en billig pris!

6 Likes

Jeg har brugt denne type børster i to år nu, og jeg vil aldrig købe noget andet. Den elastiske del, der kommer på, holder børsten også ren i pennen, så du ikke behøver at børste tyggene og andre myg, når du har fjernet dem. Den elastiske del giver også Pintelin mulighed for at vikle mere fast på foden og er derfor bedre :)

5 Likes

Jeg købte disse bandager for længe siden, jeg kan ikke engang huske hvornår, men for mere end 2 år siden begyndte jeg straks at bruge dem. Efter næsten daglig brug strækkede de sig ikke, rev ikke, borrelås generelt, som en ny, kun fleece-delen af bandagerne blev lidt tørret. Jeg besluttede for nylig at købe friske bandager alligevel, og igen faldt mit valg på de samme bandager. Gamle gav i lejergruppen - de fortsætter med at tjene.

God basisfrakke
5 Likes

Jeg bruger et par forskellige farver sådanne Bandager og jeg var meget glad !! Når jeg køber følgende børster, vil det sandsynligvis være det samme mærke og model :)

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.