« Tilbage / Mærker / Incrediwear

Incrediwear Incrediwear Limited Edition Circulation Exercise Bandages - 12,5 cm

DKK 765,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
Vi fejrer sammen med dig - 21 år med Horze!
Spar 21% på mærket Horze &
Få 11% rabat på næsten alle andre mærker

+Hver 21. ordre er gratis!
Kopier kode: B-DAY
700 kr. er det minimale bestillingsbeløb. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Hver 21. ordre vinder - maksimalt refusionsbeløb er 1500 kr. Differencer vil ikke blive udbetalt. Alle køb i Horze-appen eller onlinebutikken deltager i konkurrencen. Kundeservice vil kontakte vinderne efter kampagnens afslutning den 28/04/2024. Præmier kan ikke overdrages, refunderes eller ombyttes til kontanter eller andre præmier.
Farve: Black
Black Incrediwear Limited Edition Circulation Exercise Bandages - 12,5 cm
One size
Horze logo
Levering af Horze
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
30 Dages Retur

Beskrivelse

Bandagerne kan forebygge skader under træning, forkorte restitutionstiden efter anstrengelse og sygdom og give en praktisk is-effekt ved kontakt med vand.

Den særlige Incrediwear Equine Technology er baseret på halvlederne Germanium & Carbon, som er vævet ind i materialet. Stimulering med kropsvarme frigiver negativt ladede ioner, som stimulerer cellevibrationer og dermed øger blodgennemstrømningen: Målvævet forsynes med betydeligt mere ilt og næringsstoffer. Til regenerering og helingsprocesser har hestens krop brug for flere næringsstoffer i det berørte væv for at genoprette ydeevnen. Det gælder både i faser efter intensiv stress gennem træning eller konkurrencer, samt i tilfælde af akutte skader, betændelse og lignende. Incrediwear Equine-produkterne udfolder deres virkning, så snart de kommer i kontakt med hestens krop, og er derfor ekstremt fleksible i behandlingen af skader eller som et rent wellness-produkt. Incrediwear giver afkald på kompression og ekstra varmeudvikling, så produkterne også kan bruges til betændelse og forskellige skader. En særlig fordel ved Incrediwear Equine-bandagerne: Når de er våde, ligner de en ispose. Det dybe væv afkøles, mens kropsvarmen transporteres væk på overfladen af huden og bandagerne. Det er ikke nødvendigt med en kølepakke, og effekten kan gentages uendeligt mange gange.

Egenskaber:

  • Velegnet før, under og efter aktiv træning
  • Øger beviseligt blodcirkulationen, næringsstoftilførslen og lymfeflowet
  • Kan reducere risikoen for skader under træning
  • Giver en is-effekt ved kontakt med vand
  • Velegnet til irritation, hævelse osv.
  • Kan anvendes uendeligt ofte - ingen genopladelige batterier / batterier nødvendige

Teknisk beskrivelse:

48 % polyester (indlejret i germanium/kul) /32 % skum /10 % gummi /8 % nylon /2 % spandex.

Vaskeanvisning:

Vaskes varmt eller koldt i skåneprogram - op til maks. 40°. Læg det fladt til tørre. Må ikke centrifugeres, bleges, stryges eller renses.

Produkt-ID: 340942

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Farve: