Liquid Titanium Quick staldgamacher, par

DKK 829,00
Prisen er inkl. moms
15% EKSTRA rabat på din bestilling
Kopier kode: SAVE15
600 kr. er det minimale bestillingsbeløb. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Gælder indtil 23.05.2022. Ikke gyldig for mærkene Bucas, Christ, HV Polo, PS of Sweden, Leovet.
Farve: Sort
Sort Fenwick Liquid Titanium Quick staldgamacher, par
Størrelsesguide
Partnerprodukt
Forvent 9 ekstra dage til levering.
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
Gratis retur
100 Dages Retur

Beskrivelse

Fenwick Quick staldgamacher består af omsættelig titaniumsubstans, der forbedrer blodcirkulation uden kompression, og heler og giver naturlig muskelafslappethed. Gamacherne kan anvendes som almindelige staldgamacher, og lige så meget man har lyst til.
Liquid Titanium Far InfraRed materialeteknologi:
Far Infrared Rays (FIR) er en let energi og anses som essentiel for vores velbefindende og helbred. Ifølge NASA er infrarød stimulation en ideel måde at opretholde kardiovaskulær stimulation. Fenwicks Liquid Titanium materiale producerer intern varme aktiveret af Far Infrared Rays, der er i stand til at penetrere hudens subkutane lag, hvor den omsættes til varme og øger kropstemperaturen. Blodcirkulation er resultatet og derfor begynder dominoeffekten, der øger stofskiftet og skaber et forbedret immunforsvar. En afgiftning opnås da varmen fra varmestrålerne er med til at udskille toksiske substanser, tungmetaller og andre affaldsprodukter gennem sved og fedtkirtler i huden. Derudover har vores Liquid Titanium-materiale lindret nervøsitet, stress og angst ved at producere en rolig og afbalanceret tilstand med øget opmærksomhed hos mange heste.


Egenskaber:


  • Kræver ikke opvarmningsperiode
  • Fenwick anbefaler at det anvendes i stalden eller under transport
  • Anvendelse på fold anbefales ikke

Vaskeanvisning:


Maskinvask. Mild sæbe. Ingen enzymer, blegemiddel eller skyllemiddel.
Tørres på koldt eller varmt program.
Krymper ikke.


Produkt-ID: 331241

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.