Keratex Hoof Wash & Soak 1 liter

DKK 209,00
Prisen er inkl. moms
10 % EKSTRA på din bestillling
Kopier kode: CYBER10
400 kr. er det minimale bestillingsbeløb. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Gælder indtil 03.12.2021.
Størrelsesguide
Partnerprodukt
Forvent 4 ekstra dage til levering.
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 500 kr
Gratis retur
100 Dages Retur

Beskrivelse

Keratex Hoof Wash & Soak er et unikt og utrolig økonomisk vaske- eller iblødsætningsmiddel til hove og underben, - fremstillet til heste, der vil have gavn af en afkøling og rensende 10 minutters iblødsætning eller skrubning.
Dette er virkelig effektivt: beroligende i mudrede omgivelser med en kølende iblødsætning eller vask; når det anvendes mellem grødomslagsskift til at holde hove, ben, bandager og andet udstyr rent; vedligholde hove og stråler.
En 1 liters flaske vil fortyndet med vand giver dig 125 liter til masser af afskrubninger eller iblødsætninger - så du får virkelig smæk skillingerne. Du skal blot tilsætte en kapsel Hoof Wash & Soak til en halv spand rent vand - du vil konstatere, at dette produkt virkelig står distancen.
Keratex Hoof Wash & Soak er et godt supplement til ethvert plejekit til at holde hove og ben så rene som muligt.


Teknisk beskrivelse:


Fås i 1 liter flaske.


Produkt-ID: 316271

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Keratex Hoof Wash & Soak 1 liter