-20% på alt fra Horze *
Brug koden: MIDWEEK
Kopier
Kopieret til udklipsholder
* Kampagneinfo

Beroligende tilskud

Beroligende kosttilskud hjælper din nervøse hest med at slappe af, uden brug af stimulerende midler eller bivirkninger. Den slags tilskud kan være en del af en godt planlagt foderplan.

Dine filtre:
36 artikler

Beroligende tilskud til heste lægger en forsigtig dæmper på nervøse eller irritable heste.

Berolig sikkert din nervøse hest med et gennemprøvet beroligende tilskud. De naturlige ingredienser i disse vitaminer kan neddæmpe en urolig hest uden skadelige bivirkninger. Mange heste bliver nervøse i nye situationer, eller når de får besøg af dyrlægen eller andre ukendte personer. En nervøs hest har sommetider brug for lidt hjælp til at slappe af under transport. Indholdet i de beroligende tilskud fra Horze kan indarbejdes i et godt planlagt fodringsprogram. Nedsættelse af stress hos en præsterende hest med beroligende tilskud kan fremme træningen og afslappe en skræmt hest. Det er enormt vigtigt at kunne præstere bedst muligt uden ekstra forstyrrelser.

Beroligende tilskud kan trygt sørge for, at din hest har en stress-fri dag.

At give beroligende tilskud, som en del af et veltilrettelagt fodringsprogram, er en nødvendighed for nogle ejere af nervøse heste. Tilføjelsen af nogle stoffer såsom thiamin, magnesium, calcium og mere kan fjerne stress fra hestens liv. B-vitaminer og naturlige urter kan også reducere angst, og produkterne fra Horze indeholder en omhyggelig blanding af naturlige ingredienser. Når hesten er afslappet og rolig, giver det en bedre performance. Heste har brug for koncentration for at kunne levere på banen. Ved at supplere med et mildt tilskud fra et af kvalitetsmærkerne fra Horze, kan du sikre, at de lever op til deres fulde potentiale.