FINAL SALE! Op til 60% rabat på tonsvis af produkter *
Spar nu

Trikem Vimital Magnesium

Produkt-ID: 25757

DKK 89,00
(Prisen er inkl. moms)
Trikem Vimital Magnesium
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Trikem Vimital Magnesium
DKK 89,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Trikem Vimital Magnesium
Beskrivelse

Beskrivelse

Godt til nervøse heste. Aktiverer enzymer. VIMITAL Magnesium er et rent magnesium kosttilskud til heste, uden tilsætningsstoffer. Formuleret med Magnesium Fosfat, magnesiumoxid og Natrium for maksimal optagelse , blide på tarmen og bedste smagen. Magnesium er et af kroppens vigtigste mineraler, en aktivator af mange enzymer og er nødvendigt f.eks nerve-og muskel funktion samt hjerte og blodkar. Magnesium kan ikke oplagres i kroppen, og derfor skal indgå i den daglige foderration. Det er almindeligt at både mennesker og heste er mangelfuld i magnesium. Mest almindelige mangelsymptomer hos heste er nervøsitet og arrigskab. I magnesiummangel, kan kroppen ikke håndtere de stoffer, der frigives under stress eller frygt. Årsagen til den stigende mangel på magnesium er i tillæg til forarmet jord, balancen i foring mellem calcium og magnesium er ofte forkert. For høj calcium indtag blokerer for optagelsen af magnesium. Calcium og magnesium bør være 5:2. Magnesiummangel kan i sidste ende forårsage en lang række sygdomstilstande. AnvendelseSymptomer på magnesiummangel er nervøse overreaktion, hvor hesten ikke kan håndtere den naturlige reaktion på fare og bliver derfor vanskelige at håndtere. Kan også vise sig at normalt rolige heste i fx konkurrence bliver anspændt. Magnesiumnivåen er ikke nok til at klare de stress-relaterede stoffer, der frigives i særlige situationer. Magnesiummangel påvirker muskelkoordination, og du kan nogle gange se symptomer, hvis du trækker forsigtigt med fingrene over den side af hesten og musklerne "skælve".


Egenskaber:


  • Magnesiumfosfat og magnesiumoxid
  • Magnesium 33 %
  • Fosfor 2,7 %
  • Natrium 4,5 %
  • Calcium 1,7 %
  • Naturlig magnesium forekommer kun i fosfat- eller oxidforbindelser

Brugsanvisning:


Dosering10 ml pr. dag i foderet til en stor hest (550 kg). Rækker til en stor hest i 100 dage per kg produkt. Øvrige dyr skal have i forhold til kropsvægt eller ifølge dyrlægens anbefalinger.


Gennemsnitlig vurdering
4.8
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Meget glad
1 Likes

Jeg har en hest, der er stresset i træning og konkurrence. Derudover blev han træt af og efterlod en masse kraftfoder. Fra den første dosis bemærkede jeg en forskel! Hesten spiser al mad og er blevet meget mere afbalanceret og rolig i træningen.

Størrelse: Normal
Magnesium uden tilsætning ag stivelse
1 Likes

Dejligt med hurtig levering

Størrelse: Normal
Trikem Vimital Magnesium
4 Likes

For en uge siden modtog jeg dette produkt, og det er bare helt fantastisk. Det er helt Hvidt og neutralt. Det har hjulpet rigtig meget på min 7-års vallak, i forhold til hans temperament. Han er faldet meget mere til ro, og er begyndt at opbygge nogle gode muskler. Det fungere super godt hvis du dosere dagligt. Min vallak er blevet meget lettere at omgås med og hidser sig ikke op længere. Hans angst for at være alene, er heller ik noget vi mærker længere. Alt i alt et super godt produkt, til billige penge! Kan stærk anbefales!

Størrelse: Normal
God pris for magnesium
1 Likes

Jeg giver min hest magnesium til hvile og til forbedring af hans imum-system. I kombination med svovl har min hest allerede meget mindre problemer med hans hale og manke. Så det fungerer som det skal gøre.

Størrelse: Normal

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.