Trikem Sport Trikem Vimital Magnesium

DKK 89,95
Prisen er inkl. moms
Spar 13 % på din bestilling
Kopier kode: FLASHSALE
400 kr. er det minimale bestillingsbeløb. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Gælder indtil 30.09.2021.
Størrelsesguide
Partnerprodukt
Forvent 3 ekstra dage til levering.
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 500 kr
Gratis retur
14 Dages Retur

Beskrivelse

Godt til nervøse heste. Aktiverer enzymer. VIMITAL Magnesium er et rent magnesium kosttilskud til heste, uden tilsætningsstoffer. Formuleret med Magnesium Fosfat, magnesiumoxid og Natrium for maksimal optagelse , blide på tarmen og bedste smagen. Magnesium er et af kroppens vigtigste mineraler, en aktivator af mange enzymer og er nødvendigt f.eks nerve-og muskel funktion samt hjerte og blodkar. Magnesium kan ikke oplagres i kroppen, og derfor skal indgå i den daglige foderration. Det er almindeligt at både mennesker og heste er mangelfuld i magnesium. Mest almindelige mangelsymptomer hos heste er nervøsitet og arrigskab. I magnesiummangel, kan kroppen ikke håndtere de stoffer, der frigives under stress eller frygt. Årsagen til den stigende mangel på magnesium er i tillæg til forarmet jord, balancen i foring mellem calcium og magnesium er ofte forkert. For høj calcium indtag blokerer for optagelsen af magnesium. Calcium og magnesium bør være 5:2. Magnesiummangel kan i sidste ende forårsage en lang række sygdomstilstande. AnvendelseSymptomer på magnesiummangel er nervøse overreaktion, hvor hesten ikke kan håndtere den naturlige reaktion på fare og bliver derfor vanskelige at håndtere. Kan også vise sig at normalt rolige heste i fx konkurrence bliver anspændt. Magnesiumnivåen er ikke nok til at klare de stress-relaterede stoffer, der frigives i særlige situationer. Magnesiummangel påvirker muskelkoordination, og du kan nogle gange se symptomer, hvis du trækker forsigtigt med fingrene over den side af hesten og musklerne "skælve".


Egenskaber:


  • Magnesiumfosfat og magnesiumoxid
  • Magnesium 33 %
  • Fosfor 2,7 %
  • Natrium 4,5 %
  • Calcium 1,7 %
  • Naturlig magnesium forekommer kun i fosfat- eller oxidforbindelser

Brugsanvisning:


Dosering10 ml pr. dag i foderet til en stor hest (550 kg). Rækker til en stor hest i 100 dage per kg produkt. Øvrige dyr skal have i forhold til kropsvægt eller ifølge dyrlægens anbefalinger.


Produkt-ID: 25757

Læs anmeldelser:

Trikem Vimital Magnesium