Op til 20 % rabat på din bestilling
Blue Hors

Blue Hors

36 artikler
Køb Blue Hors fra horze.dk.

Hos horze.dk kan du handle komfortabelt online og modtage dit produkt efter kun få dages leveringstid.

I 1992 fik Danmark et vigtigt bidrag til dressurverdenen. Blue Hors træningscenter og stutteri var grundlaget for og starten på denne serie med plejeprodukter i ekstremt høj kvalitet der blev brugt på de exceptionelle heste som var heldige nok til at være en del af dette center.

Ideen til dressuranlægget kom i 1964, efter to unge, danske mænd mødtes til et stævne i Vejle. Et år senere fandt Kjeld Kirk Kristiansen og Poul Erik Fugmann under en vogntur på Hærvejen det perfekte sted at placere et førsteklasses stutteri og træningsanlæg.

Nu er disse produkter blevet grundlaget for topserien af plejeprodukter, der bruges både hos Blue Hors og af en række andre kræsne ryttere og ejere verden over.

Der findes produkter som forbedrer og bevarer præstationer og helbred ved hjælp af fodertilskud med elektrolytter, vitaminer og mineraler. Magnesium og aminosyrer bruges som tilskud for at bedre præstationer og restitution af muskler og væv. Hos Blue Hors finder man blandt andet fordøjelige vitaminer og salver der reparerer og genopretter kroppen efter krævende arbejde.

Korrekt pleje af hoven er vigtig for konkurrenceheste, og med den rigtige balance af fugtighed og vitaminer holdes hoven sund og stærk så hesten kan yde sit bedste. Blue Hors hovolie, tjære og biotintilskud holder hoven sund og rask.

Et stærkt og sundt immunforsvar og gode luftveje er afgørende for at hesten kan have en god udholdenhed. Ved at tilsætte hvidløg og andre fodertilskud som Hip C reduceres stress og man styrker immunforsvaret hos de fleste heste og avlshopper.

Man kan hjælpe fordøjelsen med fodertilskud som psyllium. Det er vigtigt at passe på at hesten ikke indtager for meget sand, enten i indhegninger uden græs eller på marker, da det kan føre til kolik. Psyllium kan hjælpe fordøjelsessystemet og reducere risikoen for den potentielt dødelige tilstand.

At have en hest med blank og skinnende pels er enhver hesteejers drøm. Den rigtige balance mellem shampoo, balsam og andre glansprodukter der sprayes på er bare nogle eksempler på hvordan man kan beskytte pelsen og hindre kløe eller irritationer efter stærke kemikalier, sol, støv eller andre miljøfaktorer.

Sår heler hurtigt når de behandles med salver fra Blue Hors som blandt andet indeholder aloe vera og hudheler. Man holder mug væk fra hestens følsomme hud ved at spraye den med et lindrende middel med anti-kløe egenskaber så hestens pels holdes sund, blød og ren.

Læderplejeprodukter fra Blue Hors, såsom sadelsæbe, læderolie og mere, beskytter dit dyrebare udstyr og støvler. God pleje sørger for at udstyret holder sig i mange år.

Hvis din hest har dårlige vaner som krybbebidning eller gnavning, har Blue Hors produkter der kan hjælpe mod det. Bite Stop gel og spray er let at bruge, og modvirker disse uvaner.

Blue Hors tager sig godt af din hest, dit udstyr og stalden. Horze er stolt af at kunne tilbyde disse produkter.