Nu får du 10 % ekstra rabat på udsalgsvarer! *
Brug koden: EXTRA10
Kopier
Kopieret til udklipsholder

Fleksibel transparent massagestrigle, small

Produkt-ID: 26062

DKK 29,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Fleksibel transparent massagestrigle, small
DKK 29,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Fleksibel transparent massagestrigle, small
Beskrivelse

Beskrivelse

Nem at bruge og hård mod snavs


En lille, transparent massagestrigle med ubøjelige tænder som effektivt fjerner indlejret mudder mens den masserer huden. Denne lille strigle passer godt i hånden og har en strop som sikrer et solidt greb mens man strigler. Perfekt til de mindre områder på hesten. Striglen stimulerer naturlige kropsolier og fjerner stædigt mudder som andre strigler ikke kan få væk. Vi kan tilbyde strigler i alle størrelser. Se vores store udvalg af hjælpemidler til strigling.


Funktioner


  • Stiv gummiryg med afrundede ubøjelige "tænder"
  • Fjerner indlejret mudder, løsner hår og masserer huden
  • God at bruge på kroppen til stimulering af naturlige olier
  • Fastgjort håndtag sikrer solidt greb

Detajler


  • Høj kvalitet og fleksibel
  • Fastgjort håndtag for godt greb
  • Skylles ren
Gennemsnitlig vurdering
4.6
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Den perfekte groomer til børn!
3 Likes

Denne skraber rengør snavs, støv og uld meget godt, hvilket falder ud under smeltning. Materialet i denne kam er gummi, og dette er et klart plus på grund af det faktum, at det ikke altid er praktisk at rengøre uld fra plastskrabere, men her flyver den ud af sig selv. Skrebnitsa er virkelig lille, det vil ikke være meget praktisk for en voksen at rengøre hesten med den, men for børnene lige godt!

0 Likes

Denne fungerer godt på benene og lidt i ansigtet, hvor den store model ikke passer! Synes det er en meget rimelig pris!

curry Comb
0 Likes

Gummikækken er god, og den holder godt, men den føles bare rigtig hård på hesten, men den får en vis renhed. Børsten er også meget stilfuld.

Størrelse: Lille
Fleksibel, god størrelse og sød
0 Likes

Jeg købte disse til feriegaver til mine staldevenner. Prisen er rigtig, farverne er søde og curry er fleksibel, blød og er lige ret (ikke for lille til min hånd). Har jeg en til mig selv, min tyndhudede hest kan lide det.

Størrelse: Lille
Det glitrer!
0 Likes

Jeg har for nylig købt denne harv og har siden været meget tilfreds med den. Det bedste er simpelthen, at han er lilla og gnistrer! Fra kvaliteten og udførelsen er der kun små fradrag, fordi jeg personligt synes plastikken på håndledsstroppen er lidt for hård og for kram, og det er derfor, den til tider skrubber noget - men han klarer sig godt på hesten med sine tjenester.

Størrelse: Lille

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.