Stud kit All Terrain, pig sæt, 36 pigger

DKK 289,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
Yderligere 10% EKSTRA rabat på din ordre
Kopier kode: SUMMER10
600 kr. er det minimale bestillingsbeløb. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Gælder indtil 30.06.2022. Ikke gyldig for mærkene 30.06.2022 Schockemöhle, Tonics, Eskadron, Weatherbeeta.
One size
Levering
Leveringsklar. Varen er på lager og klar til dig
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
Gratis retur
100 Dages Retur

Beskrivelse

Equine Fusion Stud Kit er designet til at give mulighed for brug af equine jogging hovskoene året rundt, uafhængigt af vinterens is eller forårets mudrede forhold. Piggene er nemme at montere og giver rigtig god trækkraft på sne, is og glat mudder, uden at kompromittere joggingskoenes vigtige egenskaber.
Pigge kan nemt monteres ved behov, og fjernes når de ikke længere er nødvendige. Sættet kommer komplet med et specialværktøj, som forenkler monteringen af piggene.
Det anbefales stærkt at bruge en Equine Fusion Dampening pad inde i joggingskoen, mens du bruger piggene. Dette er for at sikre hestens komfort, og den bedste holdbarhed af både sålen og piggene.


Produkt-ID: 313462

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.