« Tilbage / Hest / Fluebeskyttelse / Hutter

LeMieux LeMieux Earth Hut

RRP: -7% Rabat
DKK 279,00
RRP: DKK 299,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
75 kr GAVE - Til dine juleindkøb
Kopier kode: XMAS
600 DKK er det minimale bestillingsbeløb. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Gælder indtil 17.12.2023.
Farve: Thistle
Thistle LeMieux Earth Hut
Størrelsesguide
Størrelse Størrelse A B C D
M C 22 cm 10 cm 16 cm 23 cm
L F 25 cm 10 cm 18.5 cm 23 cm
XL XF 25 cm 11.5 cm 20 cm 26 cm
Tilbage

Bestil nu og nyd godt af de mange fordele:Forlænget returret indtil 06.01.2024

Gratis forsendelse fra 99€

Horze logo
Levering af Horze
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
Udvidet ret til hjemrejse

Beskrivelse

En del af den eksklusive Earth-kollektion, der tilføjer bæredygtighed til rideudstyret. Fremstillet af genanvendte plastikflasker med genanvendt gummibadge. Denne hut er lige så venlig mod planeten som den er mod dig. Det hæklede materiale er fremstillet af genanvendte tråde og har et mærkat af RPET-materiale, der matcher den flotte frontsektion. For at reducere affald er Earth-tags fremstillet af genanvendt pap og produktets ydre er bionedbrydeligt, så du kan gøre din ridegarderobe iøjnefaldende uden at bidrage til spild. For at gøre planeten lidt bedre har LeMieux dannet partnerskab med Ecologi, så hver gang nogen køber noget fra Earth-serien, forpligter de sig til at plante et træ. Køb en, plant et træ.

Teknisk beskrivelse:

Hæklet materiale – 100 % genanvendt Rpet-materiale - kationisk Oxford med 55 % genanvendt lycramateriale - 80 % nylon, 20 % spandex flet - 60 % bomuld, 40 % PU

Vaskeanvisning:

Maskinvaskes på lav temperatur (helst 30 grader). Vaskepose anbefales. En vaskekapsel kan anvendes. Lufttørres, men ikke ved en varmekilde. Kan ikke tørretumbles.

Produkt-ID: PPZWR

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Farve: