25% rabat på et valgfrit produkt fra Horze & B//Vertigo! Brug koden: HZ25OFF

×

Bucas

Horze
B Vertigo
Finn-Tack
Pharmacare
Absorbine
Accuhorsemat
Aesculap
Aigle
Alodis Horse
Arioneo
Arma
Aubrion
Aviemore
Back on Track
Back on Track Silverline
Beeztees
Bellomania
Belvoir Rug Company
Beris
Betta Life
Black Power
Blenheim
Blue Hors
Bodyguard
Brad Ren's
Breeze Up
Breyer
Brinicombe Equine
Brogini
Bucas
Cavalliera
Cavalliera Outlet
Cavallo
Cavallo Hoof Boots F.R.A.
Cavalor
Celtic Equine
Chetaime
Christ
Chuckit
Chukka
Collegiate
Constanta
Coolpets
Corima
Cottage Craft
Covalliero
Cowboy Magic
Curver
Derriere Equestrian
Designed by Lotte
Diopet
Doggy Dry
Dogman
Dublin
ea.St Riding
Eat Slow
Effax
Effol
Emin
eQuick
Equi-N-icE
Equine Fusion
Equi-Safety
Equisense
Excellent
Eyenimal
Fabdog
Farm Patrol
Farnam
Fineko
Finish Line
Flexi
F.R.A. Freedom Riding Articles
Gabriella
Gatehouse
GEOHORSE
George & Dotty
Gera
Gizmo
Global Herbs
Gold Label
GPA
Groom Away
Haas
Harry Hall
Harry's Horse
Haukeschmidt
Havens
Hilton Herbs
Holland Animal
Horse Master
Horseware
Horslyx
HV Polo
Imperial Riding
Jackson Galaxy
Jacson
JHL
Jin stirrup
John Whitaker
Jolly Pets
Julius-K9
JW Pet
Karlslund
Kavalkade
Kennel Equip
Kentucky
Keratex
Kerbl
Kevin Bacon
Kincade
Komperdell
Kong
Korsteel
KovaLine
Lami-Cell
Le Mieux
Lister
Liveryman
Loveson
Luda Farm
Magic Brush
Mane 'n Tail
Mark Todd
Masta
Mink Horse
Mira
Moorland Rider
Montar
Moretta
Mountain Horse
Muckboots
Mühldorfer Pferdefutter
Mustad
Noble Outfitters
Num'axes
Oster
Pavo
Pennsbury
Performance
Pet Faces
Petsport
Pfiff
Pikeur
Plus Equine
Pro Dosa
Professional's Choice
Rainlegs
Ridzi
Roeckl
Roma
RSL
RXR Riding
Saddlecraft
Save-edge
Saxon
Scarabeus
Scharf
Schockemöhle
SD Design
Sectolin
Sedelogic
Shires Equestrian
Shoof
Siccaro
Siulpower
SpectraFence
Spooks
Sprenger
Spyder
Stable Kits
Stassek
Tattini
Tempest
TimerGPS
TKO
Tonics
Tredstep
Trikem Sport
Trikem Sport Dog
Trust
Twydil
Uvex
Uvex Gloves
Uvex Goggles
Veredus
Vet Cellect
Vetericyn
WeatherBeeta
Wessex
Woofmasta
Yeowww
Zandona
Zapi
Zenpet
Zilco
Zzoom
Kroops
Rebel by Montar
Perfect Horse
Royal Rider
Filtrer efter:
  • Filter søgning:
  • Kategori
  • Farve
  • Størrelse
  • Pris
Sorter efter:

Lige siden 1981, da Bucas blev grundlagt i Cork, Irland, har mærket kombineret gode irlandske traditioner med de seneste tekniske udviklinger og erfaringer fra andre industrier, lande og markeder. Dette har resulteret i et bredt sortiment af innovative og teknisk avancerede produkter. Bucas udvikler alle sine produkter med hestens og hesteejerens velbefindende i baghovedet efter princippet om at alle produkter som designes og udvikles på denne måde, altid vil vise sig at være det rigtige valg på både kort og langt sigt.

128 artikler

Bucas dækkener er kendt for at være revolutionerende, og var et af de første helt vandtætte og åndbare dækkener på markedet. Helt siden grundlæggelsen i 1981, har Bucas dækkener været innovative, for at sikre heste god udendørs beskyttelse i al slags vejr. De har brugt det irske område Cork, der er kendt for sine udfordrende vejrforhold, til at skabe de vandtætte, holdbare dækkener som har givet Bucas et solidt rygte. Med fokus på beskyttelse og kvalitet sørger Bucas for at man kan klæde hesten på med det ultimative inden for kvalitetsdækkener.

Udedækkener fra Bucas har firmaets selvudviklede Stay-Dry foring, som transporterer fugt væk samtidig med at det har gode åndbare egenskaber. Sved og fugt fordamper, så hesten aldrig overophedes. Stoffet er antibakterielt behandlet, så det altid holder sig frisk og ser nyt ud, og reducerer behovet for vask og vedligeholdelse. De fleste Bucas-dækkener har enten en traditionel eller en høj hals, og har indsnit og lægge som giver god bevægelsesfrihed og undgår gnavning. Bucas tilbyder ekstra halsdækkener til ekstra beskyttelse mod kulde og vind når dette er nødvendigt. Deres Click’n Go-system er det nemmeste lukningssystem på markedet, og kan betjenes med en hånd. På den måde undgår man besvær med en masse spænder og remme når man skifter dækken. Systemet bliver det nemt at klæde hesten på, og at justere påklædningen i takt med at vejret ændrer sig. Mange Bucas-dækkener har glatte nylonkanter som forhindrer gnavning. Heste uden ømme skuldre er glade, og kan nyde tiden udenfor uden ubehag. Alle dækkener har spænder af rustfrit stål, hvilket gør at de tåler langvarig brug. Det vandtætte og åndbare yderlag på disse dækkener gør dem hurtigt til en favorit i stalden.

Bucas er nok mest kendt for sin legesyge Buzz-Off Zebra-kollektion. Disse sjove og moderigtige dækkener med UV-beskyttelse ser måske voldsomme ud, men tjener et vigtigt formål. Zebramønstret virker faktisk frastødende på fluer og insekter fordi det sorte og hvide mønster forvirrer dem. Vilde zebraer bliver aldrig generet af insekter, og det er forvirringen ved de sorte og hvide striber der holder dem væk. Buzz-Off-produkterne vil helt sikkert tiltrække sig opmærksomhed på marken, men hesten vil være meget tilfreds med at kunne slappe af og græsse uforstyrret. Man kan også vælge mellem andre produkter inden for insektbeskyttelse, som almindelige udedækkener, halsdækkener og lændedækkener, når man skal ride og ikke ønsker at blive forstyrret af irriterende insekter. Tilføj yderligere en fluemaske når hesten er ude, og den vil aldrig blive plaget af insektbid igen.

Bucas har nu også et stort udvalg af ride-relaterede produkter som sveddækkener, sadelunderlag, transportgamacher og endda hundedækkener. Alle disse stilige produkter er lavet i samme høje kvalitet og stil som resten af Bucas’ dækkenkollektion. Bucas er irsk rideudstyr af højeste standard, og holder hesten komfortabel og beskyttet samtidig med at du holder dig inden for dit budget.

Læs mere