Køb 3 eller flere produkter
Bucas
Bucas

Bucas

Lige siden 1981, da Bucas blev grundlagt i Cork, Irland, har mærket kombineret gode irlandske traditioner med de seneste tekniske udviklinger og erfaringer fra andre industrier, lande og markeder. Dette har resulteret i et bredt sortiment af innovative og teknisk avancerede produkter. Bucas udvikler alle sine produkter med hestens og hesteejerens velbefindende i baghovedet efter princippet om at alle produkter som designes og udvikles på denne måde, altid vil vise sig at være det rigtige valg på både kort og langt sigt.
144 artikler
Køb Bucas fra horze.dk.

Hos horze.dk kan du handle komfortabelt online og modtage dit produkt efter kun få dages leveringstid.

Bucas dækkener er kendt for at være revolutionerende, og var et af de første helt vandtætte og åndbare dækkener på markedet. Helt siden grundlæggelsen i 1981, har Bucas dækkener været innovative, for at sikre heste god udendørs beskyttelse i al slags vejr. De har brugt det irske område Cork, der er kendt for sine udfordrende vejrforhold, til at skabe de vandtætte, holdbare dækkener som har givet Bucas et solidt rygte. Med fokus på beskyttelse og kvalitet sørger Bucas for at man kan klæde hesten på med det ultimative inden for kvalitetsdækkener.

Udedækkener fra Bucas har firmaets selvudviklede Stay-Dry foring, som transporterer fugt væk samtidig med at det har gode åndbare egenskaber. Sved og fugt fordamper, så hesten aldrig overophedes. Stoffet er antibakterielt behandlet, så det altid holder sig frisk og ser nyt ud, og reducerer behovet for vask og vedligeholdelse. De fleste Bucas-dækkener har enten en traditionel eller en høj hals, og har indsnit og lægge som giver god bevægelsesfrihed og undgår gnavning. Bucas tilbyder ekstra halsdækkener til ekstra beskyttelse mod kulde og vind når dette er nødvendigt. Deres Click’n Go-system er det nemmeste lukningssystem på markedet, og kan betjenes med en hånd. På den måde undgår man besvær med en masse spænder og remme når man skifter dækken. Systemet bliver det nemt at klæde hesten på, og at justere påklædningen i takt med at vejret ændrer sig. Mange Bucas-dækkener har glatte nylonkanter som forhindrer gnavning. Heste uden ømme skuldre er glade, og kan nyde tiden udenfor uden ubehag. Alle dækkener har spænder af rustfrit stål, hvilket gør at de tåler langvarig brug. Det vandtætte og åndbare yderlag på disse dækkener gør dem hurtigt til en favorit i stalden.

Bucas er nok mest kendt for sin legesyge Buzz-Off Zebra-kollektion. Disse sjove og moderigtige dækkener med UV-beskyttelse ser måske voldsomme ud, men tjener et vigtigt formål. Zebramønstret virker faktisk frastødende på fluer og insekter fordi det sorte og hvide mønster forvirrer dem. Vilde zebraer bliver aldrig generet af insekter, og det er forvirringen ved de sorte og hvide striber der holder dem væk. Buzz-Off-produkterne vil helt sikkert tiltrække sig opmærksomhed på marken, men hesten vil være meget tilfreds med at kunne slappe af og græsse uforstyrret. Man kan også vælge mellem andre produkter inden for insektbeskyttelse, som almindelige udedækkener, halsdækkener og lændedækkener, når man skal ride og ikke ønsker at blive forstyrret af irriterende insekter. Tilføj yderligere en fluemaske når hesten er ude, og den vil aldrig blive plaget af insektbid igen.

Bucas har nu også et stort udvalg af ride-relaterede produkter som sveddækkener, sadelunderlag, transportgamacher og endda hundedækkener. Alle disse stilige produkter er lavet i samme høje kvalitet og stil som resten af Bucas’ dækkenkollektion. Bucas er irsk rideudstyr af højeste standard, og holder hesten komfortabel og beskyttet samtidig med at du holder dig inden for dit budget.