25% rabat på et valgfrit produkt fra Horze & B//Vertigo! Brug koden: HZ25OFF

×

Christ

Horze
B Vertigo
Finn-Tack
Pharmacare
Absorbine
Accuhorsemat
Aesculap
Aigle
Alodis Horse
Arioneo
Arma
Aubrion
Aviemore
Back on Track
Back on Track Silverline
Beeztees
Bellomania
Belvoir Rug Company
Beris
Betta Life
Black Power
Blenheim
Blue Hors
Bodyguard
Brad Ren's
Breeze Up
Breyer
Brinicombe Equine
Brogini
Bucas
Cavalliera
Cavalliera Outlet
Cavallo
Cavallo Hoof Boots F.R.A.
Cavalor
Celtic Equine
Chetaime
Christ
Chuckit
Chukka
Collegiate
Constanta
Coolpets
Corima
Cottage Craft
Covalliero
Cowboy Magic
Curver
Derriere Equestrian
Designed by Lotte
Diopet
Doggy Dry
Dogman
Dublin
ea.St Riding
Eat Slow
Effax
Effol
Emin
eQuick
Equi-N-icE
Equine Fusion
Equi-Safety
Equisense
Excellent
Eyenimal
Fabdog
Farm Patrol
Farnam
Fineko
Finish Line
Flexi
F.R.A. Freedom Riding Articles
Gabriella
Gatehouse
GEOHORSE
George & Dotty
Gera
Gizmo
Global Herbs
Gold Label
GPA
Groom Away
Haas
Harry Hall
Harry's Horse
Haukeschmidt
Havens
Hilton Herbs
Holland Animal
Horse Master
Horseware
Horslyx
HV Polo
Imperial Riding
Jackson Galaxy
Jacson
JHL
Jin stirrup
John Whitaker
Jolly Pets
Julius-K9
JW Pet
Karlslund
Kavalkade
Kennel Equip
Kentucky
Keratex
Kerbl
Kevin Bacon
Kincade
Komperdell
Kong
Korsteel
KovaLine
Lami-Cell
Le Mieux
Lister
Liveryman
Loveson
Luda Farm
Magic Brush
Mane 'n Tail
Mark Todd
Masta
Mink Horse
Mira
Moorland Rider
Montar
Moretta
Mountain Horse
Muckboots
Mühldorfer Pferdefutter
Mustad
Noble Outfitters
Num'axes
Oster
Pavo
Pennsbury
Performance
Pet Faces
Petsport
Pfiff
Pikeur
Plus Equine
Pro Dosa
Professional's Choice
Rainlegs
Ridzi
Roeckl
Roma
RSL
RXR Riding
Saddlecraft
Save-edge
Saxon
Scarabeus
Scharf
Schockemöhle
SD Design
Sectolin
Sedelogic
Shires Equestrian
Shoof
Siccaro
Siulpower
SpectraFence
Spooks
Sprenger
Spyder
Stable Kits
Stassek
Tattini
Tempest
TimerGPS
TKO
Tonics
Tredstep
Trikem Sport
Trikem Sport Dog
Trust
Twydil
Uvex
Uvex Gloves
Uvex Goggles
Veredus
Vet Cellect
Vetericyn
WeatherBeeta
Wessex
Woofmasta
Yeowww
Zandona
Zapi
Zenpet
Zilco
Zzoom
Kroops
Rebel by Montar
Perfect Horse
Royal Rider
Filtrer efter:
  • Filter søgning:
  • Kategori
  • Farve
  • Størrelse
  • Pris
Sorter efter:

Christ er et tysk, familieejet familiefirma med verdensomspændende distribution. De har fremstillet højkvalitets læder- og lammeskindsprodukter i mere end 50 år og har, siden begyndelsen af 90-tallet, også udviklet en serie med medicinske lammeskindsprodukter. Deres eget garveri er et af de mest moderne i verden og har fået flere priser af miljøorganisationer verden over for deres miljøvenlige produktionsmetoder og eksemplariske arbejdsbetingelser.

112 artikler

I 1954 blev den familieejede Christ Lammfelle virksomhed grundlagt i Gondershausen, Tyskland, og begyndte med dame- og herrebeklædning i læder og lammeskind. Over de sidste 60 år, er Christ Lammfelles produkter og butikker vokset, og omfatter nu fabrikker i Tyskland, Uruguay og Filippinerne. Tysk-fremstillede Christ Lammfelle produkter er fremstillet af medicinsk kvalitetsfåreuld, og er designet til at kunne klare sig igennem Militarys strabadser, samtidig med at holde deres form og blødhed. Det rene fåreskinds naturlige kvaliteter giver et åndbart og nyttigt sadelunderlag til din hests ryg, som et godt alternativ til syntetiske materialer. Disse sadelunderlag er nemme at pleje, og er maskinvaskbare. Det rene uld er aldrig bleget, og vil holde til gentagende brug og vask. Christ Lammfelle ejer et garveri til behandling af deres lammeskindsprodukter i deres rå tilstand, for at behandle og beskytte. Med opstart i 1990’erne, blev garveriet tildelt adskillige certificeringer og anerkendelser fra miljøgrupper, for at beskytte miljøet og levere sikre og sunde produkter. Produkterne fra Christ Lammfelle vil holde i årevis, og vil fremstå og føles lige så godt efter hundredevis af vaske, som de gjorde på dag et.

Christ Lammfelle foreskindsprodukter indbefatter næsebeskyttere som holder udstyret fra at gnide og gnave. Beskyttelse af din hests mule og nakke fra trensen, med ægte, blødt og naturligt fåreskind, er en smart måde at sikre at hesten har det behageligt og kan nyde en veltilpasset trense. De rundede kanter på halvpads og dressurunderlag, er lavet af det samme bløde, rene fåreuld, som de andre sadelunderlag i kollektionen. Beskyttere til din favorittrenses nakkestykke er polstret med luksuriøst fåreskind, og kan beskytte din hests sensitive nakke. En kurvet gjord med fårskindsfor er et perfekt alternativ til at hindre en traditionel lædergjord i at gnave. Prøv et blødt fåreskindsfor til at dække en klassisk lædergjord, og giv dermed en af dine allerede brugte gjorde, den samme beskyttelse som fås ved en Christ Lammfelle fåreskindsgjord. Christ Lammfelles bareback pad er næsten udelukkende fremstillet af blødt lammeuld, for at gøre bareback ridning mere behageligt og varmt. Din hest vil nyde godt af at ride uden sadel, og ryggen vil holde sig varm og beskyttet med denne smukke fåreskindspad. Et fleece-dækket grooming handske er det ultimative redskab at føje til dit udstyr, til nemt at polere din hests bløde pels, hvormed de naturlige olier i håret bevares.

Så snart du prøver et Christ Lammfelle produkt, vil du kunne forstå hvorfor disse pads har været de tyske rytteres førstevalg i årevis. Det naturlige fåreskind fungerer som et åndbart, beskyttende lag, og giver blød polstring uden at fylde som de tungere, syntetiske materialer. Fåreskindets kvalitet vil ikke fremkalde allergier eller forstyrre den naturlige balance i hestepelsens essentielle olier. Det bløde uld vil holde en beskyttende barriere mellem din hests krop og udstyret, og sikre at hud og pels er polstrede for optimal sundhed og komfort.

I tillæg til deres udvidede Horsedream kollektion med hesteudstyr, har Christ LammFelle også produkter til hunde (Dogsdream). Christ Lammfelle produkter er det naturlige valg at matche til dit yndlings læderprodukter, og give det mest behagelige og pålidelige udstyr, din hest kan bære.

Læs mere