Christ
Christ

Christ

Christ er et tysk, familieejet familiefirma med verdensomspændende distribution. De har fremstillet højkvalitets læder- og lammeskindsprodukter i mere end 50 år og har, siden begyndelsen af 90-tallet, også udviklet en serie med medicinske lammeskindsprodukter. Deres eget garveri er et af de mest moderne i verden og har fået flere priser af miljøorganisationer verden over for deres miljøvenlige produktionsmetoder og eksemplariske arbejdsbetingelser.
92 artikler
Køb Christ fra horze.dk.

Hos horze.dk kan du handle komfortabelt online og modtage dit produkt efter kun få dages leveringstid.

I 1954 blev den familieejede Christ Lammfelle virksomhed grundlagt i Gondershausen, Tyskland, og begyndte med dame- og herrebeklædning i læder og lammeskind. Over de sidste 60 år, er Christ Lammfelles produkter og butikker vokset, og omfatter nu fabrikker i Tyskland, Uruguay og Filippinerne. Tysk-fremstillede Christ Lammfelle produkter er fremstillet af medicinsk kvalitetsfåreuld, og er designet til at kunne klare sig igennem Militarys strabadser, samtidig med at holde deres form og blødhed. Det rene fåreskinds naturlige kvaliteter giver et åndbart og nyttigt sadelunderlag til din hests ryg, som et godt alternativ til syntetiske materialer. Disse sadelunderlag er nemme at pleje, og er maskinvaskbare. Det rene uld er aldrig bleget, og vil holde til gentagende brug og vask. Christ Lammfelle ejer et garveri til behandling af deres lammeskindsprodukter i deres rå tilstand, for at behandle og beskytte. Med opstart i 1990’erne, blev garveriet tildelt adskillige certificeringer og anerkendelser fra miljøgrupper, for at beskytte miljøet og levere sikre og sunde produkter. Produkterne fra Christ Lammfelle vil holde i årevis, og vil fremstå og føles lige så godt efter hundredevis af vaske, som de gjorde på dag et.

Christ Lammfelle foreskindsprodukter indbefatter næsebeskyttere som holder udstyret fra at gnide og gnave. Beskyttelse af din hests mule og nakke fra trensen, med ægte, blødt og naturligt fåreskind, er en smart måde at sikre at hesten har det behageligt og kan nyde en veltilpasset trense. De rundede kanter på halvpads og dressurunderlag, er lavet af det samme bløde, rene fåreuld, som de andre sadelunderlag i kollektionen. Beskyttere til din favorittrenses nakkestykke er polstret med luksuriøst fåreskind, og kan beskytte din hests sensitive nakke. En kurvet gjord med fårskindsfor er et perfekt alternativ til at hindre en traditionel lædergjord i at gnave. Prøv et blødt fåreskindsfor til at dække en klassisk lædergjord, og giv dermed en af dine allerede brugte gjorde, den samme beskyttelse som fås ved en Christ Lammfelle fåreskindsgjord. Christ Lammfelles bareback pad er næsten udelukkende fremstillet af blødt lammeuld, for at gøre bareback ridning mere behageligt og varmt. Din hest vil nyde godt af at ride uden sadel, og ryggen vil holde sig varm og beskyttet med denne smukke fåreskindspad. Et fleece-dækket grooming handske er det ultimative redskab at føje til dit udstyr, til nemt at polere din hests bløde pels, hvormed de naturlige olier i håret bevares.

Så snart du prøver et Christ Lammfelle produkt, vil du kunne forstå hvorfor disse pads har været de tyske rytteres førstevalg i årevis. Det naturlige fåreskind fungerer som et åndbart, beskyttende lag, og giver blød polstring uden at fylde som de tungere, syntetiske materialer. Fåreskindets kvalitet vil ikke fremkalde allergier eller forstyrre den naturlige balance i hestepelsens essentielle olier. Det bløde uld vil holde en beskyttende barriere mellem din hests krop og udstyret, og sikre at hud og pels er polstrede for optimal sundhed og komfort.

I tillæg til deres udvidede Horsedream kollektion med hesteudstyr, har Christ LammFelle også produkter til hunde (Dogsdream). Christ Lammfelle produkter er det naturlige valg at matche til dit yndlings læderprodukter, og give det mest behagelige og pålidelige udstyr, din hest kan bære.