Tjek leveringsstatus for din ordre her
Varm stil til kolde dage
Cremer

Cremer

Creme til heste lindrer hudproblemer og behandler mindre skader. Hestesalve med smertestillende eller hudfugtende virkning kan påføres direkte på det udsatte område.
13 artikler

Køb Cremer på horze.dk

På horze.dk kan du shoppe komfortabelt online og modtage dit produkt efter kun få dages leveringstid.

Du skal blot bestille online og nyde disse fordele:

🚚

Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr.

💳

Mange betalingsmetoder og køb på konto

Gratis returnering

📞

Gratis kundeservice og chat

Cremer til heste bidrager til bedre præstationer og komfort for hest og rytter.

Lindring af ømme muskler og reducering af stress og ubehag er nøglen til at holde hesten frisk og rask. Cremer til massage bidrager til at fremme cirkulationen, så blodtilstrømningen øges og man opretholder optimal bevægelighed og hjælper muskler, sener og led med at restituere. Cremer til sår kan beskytte og hjælpe mindre sår med at hele, og reducerer risikoen for infektioner.

Salver til heste hjælper skader til at hele hurtigere og forebygger infektion.

Når hestens hud er velplejet og blød, er den mindre udsat for tørhed som kan give revnedannelse, potentielle skader og infektioner. Salverne holder huden blød og sund, og fås til brug på mundvige, koder, omkring øjnene, mulen og andre steder. Bløde cremer til pelsbrug og hårløse områder kan bidrage til øget genvækst af hår og eliminere ømhed og potentiel infektion. Cremer og salver til heste er fremstillet af naturlige ingredienser som honning og sheasmør, og opretholder den rigtige balance og fugtighed i hud og pels. På den måde forbliver pelsen både sund og skinnende blank.