FIRE SALE! Op til 80% rabat på alle Horze & B Vertigo produkter! *
Spar nu
-10%

Horze D-ringsbid

Produkt-ID: 13075

DKK 170,10
DKK 189,00
(Prisen er inkl. moms)
Dette tilbud slutter om:
Horze D-ringsbid
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Horze D-ringsbid
DKK 170,10
DKK 189,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze D-ringsbid
Beskrivelse

Beskrivelse

Vælg dette populær bid.


Det klassiske D-ringsbid ligner muffebiddet som er populært til stævner. Formen på bidringene gør at overgangen mellem mundstykket og bidringene ikke klemmer mundvigene. Det giver nok kontrol og stabilitet til den gennemsnitlige ekvipage.


Egenskaber:


  • Håndpoleret rustfrit stål
  • Glat todelt trensedesign
  • Direkte tøjlekontakt
  • Et klassisk bid til en god pris

Teknisk beskrivelse:


Tykkelse: 12 mm.Formen på bidringene gør at mundvigene ikke bliver klemt.Ligner et muffebid.


Vaskeanvisning:


Vask altid biddet efter brug. Fjern biddet fra trensen og læg det i varmt vand. Brug en lille børste til at fjerne snavs. Tør med et rent håndklæde.


Gennemsnitlig vurdering
5.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Perfekt!
0 Likes

Stykket har en meget god pasform, længden og styrken er lige godt for min hest. Min hest antog straks den uden nogen låse eller tegn på ubehag. Jeg kombinerede D-ring bit sammen med Michael Jung næsebånd, så biten er meget stille i hestens mund, hvilket er meget vigtigt for mig personligt. Med en anden hovedtøj vil effekten være den samme, fordi bit er designet til en rolig position i hestens mund. Min hest synes det er fantastisk, og jeg kan kun anbefale det.

Størrelse: Normal
bit
0 Likes

Meget god værdi for pengene. Dette produkt lever op til mine forventninger. Levering til tiden. Blød og behagelig til hestens mund.

Størrelse: Normal
snaffle
1 Likes

Trenzel er meget - meget stilfuld, behagelig og meget behagelig hest !!

Størrelse: Lille
0 Likes

Super hurtig levering, selv udvekslingen gik glat og meget hurtigt. Havde målt første forkert, så udvekslingen. Protesen er endnu ikke i brug, men testes i dag. Det første indtryk er meget godt, kvalitet er virkelig okay til denne pris. Det eneste, jeg bemærkede negativt, var tikende tænke. Men jeg tror, det vil stoppe. Super tilfreds :)

Størrelse: Lille
Fantastisk kvalitet til en overkommelig pris!
0 Likes

Dette er mit andet bitkøb fra Horze. Jeg købte oprindeligt kobberrullen dee-ring og ville have en ikke-rullende type til shows. Denne bit er fremragende kvalitet og kunne passere som en Korsteel eller en anden højkvalitetsbit, og prisen er helt rigtig! Jeg vil fortsætte med at købe bits fra Horze!

Størrelse: Lille

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.