FINAL SALE! Op til 60% rabat på tonsvis af produkter *
Spar nu

Sprenger Max Control tredelt D-ringsbid, rustfrit stål

Produkt-ID: 13197

DKK 529,00
(Prisen er inkl. moms)
Sprenger Max Control tredelt D-ringsbid, rustfrit stål
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Sprenger Max Control tredelt D-ringsbid, rustfrit stål
DKK 529,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Køb også
Sprenger Max Control tredelt D-ringsbid, rustfrit stål
Beskrivelse

Beskrivelse

MAX-Control er et tredelt bid som ved første øjekast ligner alle andre tredelte trensebid.Det er imidlertid et korrektionsbid eller træningsbid som låser ved bestemte vinkler hvorved det bliver en lige stang.Biddet ligger meget godt i munden når hesten arbejder rigtigt. Når hesten modarbejder rytterens hånd indtræder den mere intensive rigide virkning. D-ringene forhindrer biddet i at blive trukket gennem hestens mund, så det ligger mere stabilt på tungen og føles mere komfortabelt. Der bliver lagt et blidt tryk direkte på tungen som sikrer let og præcis tøjlehjælp. De fikserede ringe giver rytteren en god kontakt med biddet.


Teknisk beskrivelse:


Mundstykke: Tredelt.Materiale: Rustfrit stål.Bidtykkelse: 16 mm.Ringdiameter: 75 mm.Ringtype: D-ring.


Gennemsnitlig vurdering
5.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Livsreder!
1 Likes

Ledte efter et springbid til min hest som er stærk i munden og ikke går på alm delt bid, men dette bid elsker han. så glad for jeg gav det et forsøg og købte det. fortryder ikke mit køb har en meget velgående hest på dette bid der normalt skal have stærke bid :D

Størrelse: Normal
Super bid til frisk fyr
1 Likes

Min store dreng der er meget frisk og som kan være til dels svær at stoppe på tur i skoven, er rigtig kontrollerbar med dette bid. det er desuden flot og god i størrelsen.

Størrelse: Normal

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.