Spar op til 50 % på mange produkter
Dressurpiske

Dressurpiske

Piske er en effektiv hjælp når de bruges korrekt og de fås i mange stile. Dressurpiske fremstillet af kvalitetsmaterialer er balancerede og lette.
16 artikler

Køb Dressurpiske på horze.dk

På horze.dk kan du shoppe komfortabelt online og modtage dit produkt efter kun få dages leveringstid.

Du skal blot bestille online og nyde disse fordele:

🚚

Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr.

💳

Mange betalingsmetoder og køb på konto

Gratis returnering

📞

Gratis kundeservice og chat

Dressurpiske er et godt hjælpemiddel for dressurryttere, og bruges til jordtræning og træning i alle discipliner.

Den lette og balancerede følelse hos de velproducerede piske fra Horze giver schenklen et perfekt hjælpemiddel og øger responset. Dressurpiske tilbydes i traditionel, konservativ sort farve til stævner, eller i mere farverige udgaver til træning. Vælg en pisk i sjove, kraftige farver med rhinsten eller mønstre når du skal pifte næste ridetime op.

Piske fra Horze til dressur er gode at have i ethvert udstyrsrum.

Sørg for at have mange piske til rådighed til træning, og vælg din favorit til stævnerne. Den lette følelse hos disse piske skabes ved at bruge glasfiber eller carbon i skaftet. En perfekt afbalanceret pisk hjælper dig med at yde dit bedste, og du slipper for smerter og kramper i hænderne når du samtidig skal holde tøjlerne. Grebene på Horze dressurpiske er designet komfortabelt og glider ikke i hånden. Knoppen for enden af grebet på mange af piskene hjælper til at de ikke glider gennem hånden. Disse piske fås i forskellige længder som passer til dine behov. Vælg dem der passer til dig. Husk bare at bruge en der er under 120 cm til stævnerne.