Dressurpiske

Dressurpiske

Piske er en effektiv hjælp når de bruges korrekt og de fås i mange stile. Dressurpiske fremstillet af kvalitetsmaterialer er balancerede og lette. Piske til alle formål, lige fra springning til hyggeridning, kan fås i mange farver og stile. Ridepiske bør anvendes af kyndige ryttere.
24 artikler

Køb Dressurpiske på horze.dk

På horze.dk kan du shoppe komfortabelt online og modtage dit produkt efter kun få dages leveringstid.

Du skal blot bestille online og nyde disse fordele:

🚚

Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr.

💳

Mange betalingsmetoder og køb på konto

Gratis returnering

📞

Gratis kundeservice og chat

Dressurpiske er et godt hjælpemiddel for dressurryttere, og bruges til jordtræning og træning i alle discipliner.

Den lette og balancerede følelse hos de velproducerede piske fra Horze giver schenklen et perfekt hjælpemiddel og øger responset. Dressurpiske tilbydes i traditionel, konservativ sort farve til stævner, eller i mere farverige udgaver til træning. Vælg en pisk i sjove, kraftige farver med rhinsten eller mønstre når du skal pifte næste ridetime op.

Piske fra Horze til dressur er gode at have i ethvert udstyrsrum.

Sørg for at have mange piske til rådighed til træning, og vælg din favorit til stævnerne. Den lette følelse hos disse piske skabes ved at bruge glasfiber eller carbon i skaftet. En perfekt afbalanceret pisk hjælper dig med at yde dit bedste, og du slipper for smerter og kramper i hænderne når du samtidig skal holde tøjlerne. Grebene på Horze dressurpiske er designet komfortabelt og glider ikke i hånden. Knoppen for enden af grebet på mange af piskene hjælper til at de ikke glider gennem hånden. Disse piske fås i forskellige længder som passer til dine behov. Vælg dem der passer til dig. Husk bare at bruge en der er under 120 cm til stævnerne.

Piske fra Horze er et godt hjælpemiddel til jordtræning.

Piske fås til en lange række discipliner som kørsel, longering og dressur. Vælg den perfekte længde der passer til dine behov. Den perfekte dressurpisk er let og komfortabel i hånden, og mange piske fra Horze er perfekt afbalanceret og lavet af let carbon eller glasfiber for optimal kontrol. Komfortable gummi- eller gummilignende håndtag gør det nem at tage piskene med sig. Farverige modeller udtrykker din stil samtidig med at de har den ønskede effekt. Vær forsigtig når du bruge en pisk, og brug aldrig mere styrke end højst nødvendigt. Som en ekstra detalje når du rider kan du vælge en pisk med glitter på håndtaget eller skaftet.

Piske fra Horze giver dig kontrol når du kører, longerer eller rider.

Ridepiske er designet til at hjælpe rytterens schenkler under træning eller stævne, og kan støtte impulser og holdning. Udvalget af ridepiske indeholder mange længder der passer til alle discipliner. Længere piske bruge normalt forsigtigt bag rytterens ben for at få hesten til at bevæge sig fremad. Horze tilbyder piske i mange farver og modeller der passer til enhver rytter. Longeringspiskene fra Horze er perfekte til træning. Horze kørepiske er lavet som et hjælpemiddel til kusken, når han skal styre, ændre retningen eller øge tempoet. En perfekt afbalanceret og let pisk er et must for enhver rytter.

Top katagorier