Nu får du 10 % ekstra rabat på udsalgsvarer! *
Brug koden: EXTRA10
Kopier
Kopieret til udklipsholder

Horze Ashton dressurpisk

Produkt-ID: 42103

DKK 99,00
(Prisen er inkl. moms)
Bedste Pris
Bemærk! Dette produkt har den bedst mulige pris. Yderligere rabatter fra kampagner og kuponer kan ikke anvendes.
Bedste forsendelsespris
På grund af størrelsen på dette produkt er der et fast fragtgebyr. Kampagner med gratis fragt eller fri fragtgrænse gælder ikke.
Horze Ashton dressurpisk
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Horze Ashton dressurpisk
DKK 99,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze Ashton dressurpisk
Beskrivelse

Beskrivelse

Dressurpisk med superblødt og komfortabelt gel-håndtag.

Gennemsnitlig vurdering
4.7
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Bedste pisk
0 Likes

Jeg har kun haft den i under en måned, og jeg er allerede mega glad for den. Mega behagelig at holde ved, og den vejer heller ikke særlig meget, hvilket er meget rart, da jeg rider dressur til hverdag ret tit, hvor det er meget rart at den er meget let.

Størrelse: Normal
Pisken
1 Likes

Jeg købte en pisk til en lille snus. Jeg ville virkelig have rødt med en gelpen. Bourgognen kom. Men kvaliteten er meget god.

Størrelse: Normal
Vidunderligt at ride flere heste om dagen!
0 Likes

Denne pisk er så behagelig at bruge og meget holdbar! Jeg kører adskillige heste om dagen, 6 dage om ugen, og det squishy gelhåndtag gør virkelig en forskel i din hånd. Jeg er altid skuffet, når jeg periodisk skal bruge en anden pisk. Skaftet er fleksibelt og giver dig en dejlig fornemmelse. Jeg har brugt det hver dag i de sidste 10 måneder. Det har virkelig holdt op til meget brug. Jeg køber 2 mere, fordi jeg elsker det så meget.

Størrelse: Normal
Awesome pisk!
0 Likes

Jeg købte dette, fordi det var rart og klistret samt en dressurpisk til en overkommelig pris. Håndtaget er stort, og skaftet er pænt og fleksibelt. Planlægger at tage det med til et show, det er rart nok. Fantastisk produkt!

Størrelse: Normal
fantastisk
0 Likes

En fantastisk og holdbar pisk. Har brugt denne pisk næsten hver dag i tre år, og det er stadig lige så pænt! Godt greb og rimelig pris gør det perfekt :)

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.