Spar 12% på top 25 bedst sælgende julegaver!
Spar nu

Horze Shiny dressurpisk

Produkt-ID: 42112

DKK 89,00
(Prisen er inkl. moms)
Bedste Pris
Bemærk! Dette produkt har den bedst mulige pris. Yderligere rabatter fra kampagner og kuponer kan ikke anvendes.
Bedste forsendelsespris
På grund af størrelsen på dette produkt er der et fast fragtgebyr. Kampagner med gratis fragt eller fri fragtgrænse gælder ikke.
Horze Shiny dressurpisk
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze Shiny dressurpisk
Beskrivelse

Beskrivelse

Ridepisk med slankt håndtag. Dekorative krystalsten på håndtaget. Sølvfarvet metalcap.


Gennemsnitlig vurdering
4.9
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Pisken
3 Likes

Fantastisk pisk. Rhinestones falder ikke af, meget godt limet, let og behageligt håndtag. Bruges til klasser i hænderne.

Smuk pisk!
3 Likes

Meget smuk og praktisk pisk! Rhinestones falder ikke af, hvilket er meget behageligt! Det ser fantastisk ud, det smukkeste af de præsenterede piske) Prisen er fremragende.

God pisk for pengene
3 Likes

Min pisk er næsten et år gammel. Bruges regelmæssigt til amatørridning. Håndtaget er behageligt, elegant, rhinestones flyver ikke væk. Det eneste er, at det er tyndt, jeg er bange for at bryde det nogle gange, men jeg vil ikke specifikt kontrollere styrken) Generelt en god pisk med optimal længde.

0 Likes

stilfuld enhed til den unge rytter, er let og passer godt i hånden

SKAL ELSKE BLING!
0 Likes

KÆRLIGHED, KÆRLIGHED, KÆRLIGHED! Jeg elsker denne pisk, den er så prangende. Det er behageligt at holde, og rhinstones virker holdbare. Ingen er faldet ud. Jeg får SÅ MANGE komplimenter ved hesteshow, det viser godt med Horze Diamond Bridle. Fantastisk pris ... kan ikke slå det!

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.