« Tilbage / Hest / Sadelunderlag / Dressurunderlag

LeMieux Puissance Suede Dressurunderlag

Fra DKK 449,25
RRP: DKK 599,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
Spar op til 60 % på forårs- og sommervarer
+ EKSTRA 19 % rabat på Horze & B Vertigo
+ EKSTRA 9 % rabat på andre mærker
Kopier kode: SUN-DEAL
700 kr. er det minimale bestillingsbeløb. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Gælder indtil 22.07.2024.
Farve: Black
Black LeMieux Puissance Suede Dressurunderlag
Horze logo
Levering af Horze
SAML POINT med denne vare som Horze Club-medlem.
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
30 Dages Retur

Beskrivelse

Nu med nyt sporty look og to sofistikerede snore i kanten, Puissance Suede-dressurunderlag tilbyder det bedste af komfort og stil. Fås i to farver og den firkantede quiltning i ruskindslook er meget blød og designet til at passe en lang række dressursadler. Den banebrydende bambusunderside regulerer kropstemperatur ved at lede sved og fugt væk fra hestens hud. Det minimerer også risikoen for friktion, og er komfortabelt for selv de mest sensitive heste. Som en unik finish har LeMieux tilføjet en flot metalbadge.

Teknisk beskrivelse:

RUSKINDSMATERIALE: 100 % POLYESTER. BAMBUS: 60 % VISKOSE, 40 % POLYESTER. POLYFYLD: 100 % POLYESTER. SKUM: 100 % POLYESTER. NON-WOVEN MATERIALE: 100 % POLYESTER. TAPE: 100 % POLYESTER

Vaskeanvisning:

Maskinvaskes på normalt program på 30 grader. Det anbefales at vaske i vaskepose. Stræk i korrekt facon imens det er vådt, for at underlaget holder faconen under tørring. Sørg for at vaskemaskinen er stor nok til underlagets størrelse. Luk alle burrebånd før vask. Lufttørres, kan ikke tørretumbles.

Produkt-ID: EF107

Læs anmeldelser:

Farve: