Spar 18% på en vare efter dit valg *
Brug koden: HZWEEKEND
Kopier
Kopieret til udklipsholder
* Kampagneinfo
Effax

Effax

7 artikler

Tysk fremstillede Effax læderpleje giver læderet længere levetid. Denne exceptionelle læderplejeserie er designet til at blive brugt uden ekstra vand, til at vedligeholde læderets naturlige balance, og holde dine læderprodukter bløde og smidige. Læder har behov for god pleje for at opretholde sin holdbarhed og nytte. Effax produkter er designede til at forlænge dit læders levetid.

Alt imens ryttere drager nytte af Effax produkter, til pleje af deres dyrebare udstyr, tilbyder Effax også en komplet serie af friluftsudstyr, bil- og motorcykelpleje. Ryttere vil nyde godt af den ekstra fordel ved sikkerhed i sadlen, når de bruger den populære Leather-grip stick. Dette praktiske produkt er designet til at blive ført på sadlen og/eller ridestøvlerne, for at give en klæbrig tekstur som holder dig solidt plantet i sadlen. Produktet giver enhver rytter effektiv sikkerhed, som ikke beskadiger eller misfarver udstyret.

Effax Leder-balsam er produceret med lanolin, avocadoolie og bivoks, for naturligt at vedligeholde læderet ved at øge holdbarheden og nyttig levetid. Produktet vil afvise fugt og efterlade en vedvarende glans, mens læderet får lov til at ånde naturligt.

Prøv Effax Læder-Cremesæben i den praktiske Flic-Flac dispenser, for en hurtig et-trins rens af rideudstyret. Flasken kan hænge på hvilken som helst krog, og er perfekt til stævner og læderrens på farten. Sæben renser og plejer med en enkelt påførsel, uden behov for vand. Perfekt til at opdatere dit udstyr, mens du venter ved ridebanen eller i sadelkammeret.

Effax Læder Combi er en dybt indtrængende opløsning, som giver rideudstyret ekstra næring, uden at det føles fedtet som Neatsfoot olie. Denne naturlige substands vil styrke læderet, ved at forbinde fibrene og dermed give læderet liv. Det fedtfrie finish vil ikke misfarve tøj eller andet udstyr, mens den forsyner rideudstyret med de essentielle næringsstoffer.

Glycerinsæbe er et klassisk produkt, som vedligeholder læder, og valgmuligheden fra Effax er prøvet og sand. Den traditionelle måde at rense læder, er ved brug med et fugtig svamp. Læderet vil absorbere næringsstofferne og de beskyttende ingredienser fra den naturlige glycerin, og alt overskydende sæbe kan nemt tørres af. Den dejlige duft af glycerinsæbe er et tegn på velplejet, blødt og sikkert rideudstyr.

Effax produkter til friluftsbrug og andet, er skabt med de samme høje standarder, som serien med rideprodukter, for at tilbyde køberen kvalitet og tilfredshed.

Udover denne fantastiske serie af læderplejeprodukter, tilbyder Effax alt fra hestesnacks og –godbider til shampooer, hovpleje, insektmidler og mange andre produkter til pleje og håndtering af heste. Effax lægger den samme nænsomhed og kvalitet i alle sine produkter, med hest og rytters sundhed og sikkerhed som en topprioritet.

Prøv Effax produkter til andre vigtige dele af dit liv, fra vandresti til motorvej. Effax roser sig af naturlige produkter, udelukkende fremstillet af de bedste ingredienser. Horze er stolt af at tilbyde denne serie af dybt indtrængende læderplejeprodukter.