Spar 15% på hele din ordre *
Brug koden: WINTER-SALE
Kopier
Kopieret til udklipsholder
* Kampagneinfo
Elhegn

Elhegn

Elhegn holder din hest tryg uden behov for dyre, permanente hegn. Elhegn til heste er også en fremragende udvidelse af eksisterende strukturer.
53 artikler

Elekstisk hegn til heste holder din fold sikker og holdbar.

Elektrisk hegn til heste er perfekt til at indhegne små områder, eller når du har brug for et transportabelt system. Elhegnet er godt til at forstærke en eksisterende hestefold eller langs en trafikeret vej. At tilføje et stød for at minde din hest om at holde sig væk fra faren, er en smart måde at reducere risikoen for flugt eller skade. Heste lærer hurtigt at holde sig væk fra elektrisk ladet hegn og vil respektere grænserne. Det elektriske hegn kan også afskrække uønskede gæster og holde din kæledyr sikkert. At vælge elektrisk hegn til dine heste, er et godt alternativ til et dyrt hegn af træ, PVC eller andre materialer, og giver et stort midlertidigt foldområde.

Elektrisk hegn til heste kan holde din flok sikker og reducere flugt.

Elhegn til heste gør det muligt at skabe et sikkert miljø for din hest, uden de enorme omkostninger for permanent indhegning. Brug elektrisk hegn som fold til dine heste, eller til at opdele eksisterende udeområder, for at give mulighed for separate græsnings- og træningsområder. Elektrisk hegn kan også være et smart valg, til at sikre at din flok ikke kommer for tæt på en trafikeret vej, eller et befærdet område omkring stalden. Heste er naturligvis nysgerrige, og en blid påmindelse, med et lille zap mellem hestens sikre fold og verden omkring den, kan være en velsignelse som giver dig ro i sindet, mens din hest nyder sin daglige græsgang. Elektrisk hest hegn kan nemt installeres, og kræver blot et enkelt og vejrbestandigt batteri med lav spænding.

Køb Elhegn på horze.dk

På horze.dk kan du shoppe komfortabelt online og modtage dit produkt efter kun få dages leveringstid.

Du skal blot bestille online og nyde disse fordele:

🚚

Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr.

💳

Mange betalingsmetoder og køb på konto

Gratis returnering

📞

Gratis kundeservice og chat

Bestil Elhegn på horze.dk nu!