25% rabat på et valgfrit produkt fra Horze & B//Vertigo! Brug koden: HZ25OFF

×

Fleecedækken og cooler dækken

Filtrer efter:
  • Filter søgning:
  • Kategori
  • Mærker
  • Farve
  • Størrelse
  • Pris
Sorter efter:

Cooler dækkener er vigtige at bruge når hesten skal køles ned i koldt vejr, for at undgå forkølelser og hjælpe den med at komme sig efter hård træning.

174 artikler

Sveddækkener eller coolerdækkener er vigtige at have når man skal hjælpe hesten med at regulere temperaturen, og med at køle sikkert ned efter træning.

Sveddækkener er fremstillet til at transportere fugten væk, så luften kan cirkulere og tørre pelsen, uden hesten bliver kold. Nogle modeller har bringespænder og krydsgjorde, mens andre lægges løst på hesten når den er varm. Et enkelt firkantet dækken med løse stropper giver god luftcirkulation mens hesten skridter af eller står i stalden. Dem med en mere klassisk dækkenfacon kan bruges under transport eller til at lægge over hesten når den har trænet hårdt. Træk hesten af traileren med stil iført et moderigtigt sveddækken der holder den afkølet, rolig og komfortabel på vejen.

Sveddækkener giver maksimal luftcirkulation, så hesten tørrer fuldstændig efter træning eller konkurrence.

Sveddækkener er ventilerede og holder kroppen varm samtidig med at de lader luften tørre pelsen. En våd, kold hest er i større fare for at blive syg eller føle ubehag, hvilket kan forhindres med korrekt nedkøling og tørring. Mange af Horze’ sveddækkener har justerbare gjorde, haleremme, bringelukninger og benstropper, hvilket gør dem nemme at tilpasse hesten. De er komfortable og ekstremt funktionelle, og fås i farver og modeller der matcher enhver garderobe og smag.

Læs mere