Mellemsæson-udsalg! Gå ikke glip af disse kæmpe rabatter!
Spar nu
%

Horze fleece dækken

Produkt-ID: 24721

DKK 259,00
DKK 299,00
(Prisen er inkl. moms)
Horze fleece dækken
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Tilføj broderi
Tilføj broderi
Placering af broderi *
Broderitekst *
Klik her for at se skrifttyper, farver og mere!
Størrelse *
Skrifttype *
Farve *
Form *
Køb også
Horze fleece dækken
DKK 259,00
DKK 299,00
Horze Rejsetakse
DKK 299,00
Horze fleece dækken
Beskrivelse

Beskrivelse

Fleece dækken i blød polarfleece med stribede kontrastfarver der giver et afslappet og attraktivt udseende.


Fleecedækken med stribet design på de dobbelte frontspænder og krydsgjordene giver stil til dette praktiske allround dækken. Brug det til afsvaling eller som let indendørstæppe. En simpel halestrop holder tæppet på plads.


Egenskaber:


  • Fleecedækken i blød polarfleece
  • Dobbelte frontspænder
  • Krydsgjorde, halerem
  • Sølvfarvede kromspænder
  • God værdi
  • Enkle, rustikke farver, der matcher Horze Spirit linjen

Teknisk beskrivelse:


Materialer: 100% polyester.


Vaskeanvisning:


Maskinvask ved 40°C.


Gennemsnitlig vurdering
4.7
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

8 Likes

Jeg ville helt vildt gerne have dette men da de ikke har det hjemme er jeg begyndt at kigge ANDRE steder. Horze må gerne oppe sig til, så de sørge for at deres tig er hjemme!!!!!!!!

Horze Fleece Tæppe
7 Likes

Dette er et meget godt lavet fleece-tæppe, og jeg elsker farven. Jeg har masser af stabile plader, tæpper og kølere i mine racingfarver, men jeg købte Teaberry Pink til den ene specielle filly eller til at blive brugt i oktober til en måned med brystkræftbevidsthed, hvilket er en meget god sag. Den kontrasterende kantning ser godt ud med farven, og jeg var meget overrasket over den billige pris på 39,95. Tæppets kvalitet, udseende og fornemmelse er meget mere værd, og størrelsen var god. Jeg vil anbefale alle. APGJR RACING STABLE FLORIDA

tilfreds
4 Likes

Meget god dækning .. godt materiale .. Jeg elsker det, jeg anbefaler det til alle mennesker

En AWESOME tæppe
4 Likes

Dette tæppe gør den absolutte BEDSTE vintertæppet for nogensinde! Det gnider ikke, trækker eller strækker sig ikke ud af formen. Det forbliver på plads under mit lavine vintertæppe perfekt for at give min hest ekstra varme. Det er meget åndbart og har ikke fået hende til at svede nedenunder. Farverne er fantastiske, og kvaliteten forsikrer mig, at jeg vil bruge dette tæppe i mange mange sæsoner fremover. Kvalitetssøm og hardware også!

Det var engang stor Horze!
3 Likes

Produktet er virkelig holdbar og praktisk farve egnet til dreng og pige. Et blødere stof end jeg troede, perfekt matchende størrelse! Jeg er tilfreds med warp på alle måder, ingen fejl er ikke! Prisen er temmelig lav, når du synes, at varpen virkelig er holdbar og tager sig af den, som den skal.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.