Spar 15% på alle varer fra Horze
Shop nu
-15%

Holdbar fluemaske m/ører

Produkt-ID: 22831

DKK 118,15
DKK 139,00
(Prisen er inkl. moms)
Dette tilbud slutter om:
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Holdbar fluemaske m/ører
Beskrivelse

Beskrivelse

Løsningen når man skal holde insekter væk.Horze fluehætte er en blød netmaske med fleeceforing langs kanterne for en glat følelse mod huden. Den er polstret med ikke-fleece skumforing ved nakke og næsebånd, hvilket ikke klæber til høet ligesom lodden fleece gør. Den er meget holdbar og dækker mere af kind/underkæbe og nakke/isse end de fleste andre fluehætter, den overgår derfor og holder længere end andre mærker. Den spændes under hagen med velcro for en sikker, stram pasform. Hele kanten, selv under skumpolstringen, er af elastisk nylon, så der er ingen åbninger og den er ekstremt komfortabel for hesten.


Egenskaber:


  • Exceptionelt slidstærk for at klare kravene til beklædning
  • To velcrostropper
  • Tekstilet er blødere på det sølvgrå og stivere på de hvide meshområder
  • Hele kanten, selv under skumpolstringen, er af elastisk nylon, så der er ingen åbninger
  • Lukkes under hagen med velcro for en sikker, tæt pasform
  • Den har et hul ved panden for at manken kan komme ud

Teknisk beskrivelse:


100 % polyester.Separat maskinvask ved 30°C.Må ikke renses kemisk, ingen strygning, ingen blegning, ingen tørretumbler.


Gennemsnitlig vurdering
4.5
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

2 Likes

Brug kun denne maske til mit eksem, der klør hans hoved. Det varer langt længere end nogen af de andre, jeg har haft, og har den fordel, at den ikke har nogen Schopfdurchlass. Derudover sidder hun perfekt og er godt polstret!

Flymaske med god dækning
1 Likes

Jeg har Cob-størrelsen, der passer til min 14.2 hånd-arabier, da hun har et lille hoved og ører. Den er lun, men ikke stram. Der er polstret ikke-fleece skumbinding ved poll og næsebånd, som ikke henter hø som fuzzy fleece. Denne maske dækker mere af kinden / kæben og pollen / toppen af halsen end andre masker, jeg har brugt. Der er to velcro-stropper med en blød rem, der er klemt fast mellem to ujævne lag for at forhindre manipulation af besætningerne. Jeg er nødt til at fastgøre den i nærheden af halslåsen med kun ca. 1 tomme af velcroen og ingen overlapning, da denne hoppe er på den store side af Cob størrelse. Jeg kan sy en forlængelse på for at kompensere. Stoffet er blødere på den sølvfarvede grå og stivere på de maskehvide dele. Hele kanten, selv under skumbindingen, er elastisk nylon, så der er ingen huller. Syningen virker stærk. Jeg får normalt brug af to somre på flymasker, og området over øjnene slides først, så det skal udskiftes. Heste viser sig dagtider. Jeg bliver nødt til at opdatere om holdbarhed senere, men det ser godt ud. Mærkning: fremstillet i Kina, vask separat ved 30 grader C. 100% polyester, ikke tørrens, ingen jern, ingen blegemiddel, ingen tørretumbler. Jeg kan rigtig godt lide det!

god
1 Likes

Temmelig holdbar og god maske, med god polstring over næsen. Lidt stiv i nettingen, men god for masken falder ikke i hestens øjne, men holder en vis afstand.

0 Likes

Nu er det fedt for hende at være i græsset, plus hun kan bruge det uden at løbe!

Great!
0 Likes

En dejlig maske, der ikke skader, min hoppe, der aldrig har haft støtten særlig godt og beskytter H24!

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.