Spar 12% på top 25 bedst sælgende julegaver!
Spar nu

Horze fluemaske med spandex

Produkt-ID: 22827

DKK 149,00
(Prisen er inkl. moms)
Horze fluemaske med spandex
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze fluemaske med spandex
Beskrivelse

Beskrivelse

Ekstra stretch giver denne heldækkende fluemaske en perfekt pasform.


Vælg denne velsiddende maske fremstillet af blød lycra som sikrer en perfekt pasform og nyd sommerturene, selv når fluerne huserer. Tynd og gennemsigtig insektbeskyttelse som ikke forringer hestens syn under ridning. Når din hest bruger fluemasken får du en mere sikker og stille ridetur idet hesten ikke konstant vil svinge med hovedet for at undgå ubehagelige, sværmende insekter. Denne maske kan bæres oven på eller under trensen. Det superbløde, velsiddende micromesh gnaver ikke og holder masken kølig, og de unikke dobbelt sømme giver plads og holder masken væk fra hestens øjne og tindinger. Mesh omkring ører og øjne er både komfortabelt og ødelægger ikke udsynet.


Egenskaber:


  • Økonomisk prissat maske der både beskytter din hest og din tegnebog
  • Fint, sort trådnet holder insekter væk fra ansigt, ører, øjne og kæbe
  • Bløde og komfortable fleecekanter; justerbar og enkel strop
  • Mesh omkring øjne og ører for hestens komfort
  • Bruges under eller over trensen

Vaskeanvisning:


Maskinvask i koldt vand. Brug normale vaskemidler, der ikke indeholder blege- eller skyllemiddel. Må kun lufttørres, brug ikke tørretumbler.


Gennemsnitlig vurdering
3.3
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

4 Likes

Perfekt til heste som ikke ruller sig. Min hest havde sit en uge. Næste sæson skal jeg have købt et lager.

En ideel anti-fly hat
3 Likes

Et par stykker på reserven, når anskaffelsen af dette hætte, der syntes priori kompliceret at sætte mine pony, hyperfølsomme ører, skiftede jeg fuldstændigt mening, når jeg kunne prøve det! Faktisk er denne hætte meget lys og gennemsigtig til en meget enkel brug! ikke kun er det let at håndtere, men det er yderst behageligt for hesten, hvis syn ikke er nedsat. Selvom det er let at installere, er det ikke desto mindre umuligt for hesten at fjerne eller fjerne den, som den kunne med en ridsemodel. Jeg anbefaler denne hat uden tøven.

Super til pengene
1 Likes

En super fluemaske der er lavet af et dejligt elastisk stof. Det vil sige at jeg næsten kunne sidte en af dem i str pony på en hest... De sidter sig perfekt og der er ingen steder fluerne for adgang til hestens øverstedel af hovedet.

skuffet
1 Likes

Jeg købte denne maske for at fortælle mig, at min pony ikke ville være i stand til at fjerne den, fordi denne hat er som en anden hud og godt nej .. næste morgen havde han den over hovedet. Og så, det faktum, at det er så skrøbeligt, ikke sætter sig, spundet overalt, hul, der bliver tvunget til at spille syerske, fordi fluerne kommer tilbage indeni. Virkelig skuffet over produktet.

FABRIC TOO END
1 Likes

Det perforerede mesh-stof er meget for tyndt. Vores to heste rev den ene på den første dag, den anden på 1 uge. Dette produkt har været ubrugelig umiddelbart efter køb.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.