Spar 80 kr. på alle gamacher og bandageunderlag over 800 kr!*
Få koden

Horze fluemaske

Produkt-ID: 22826

DKK 119,00
(Prisen er inkl. moms)
Størrelsesguide
Leveringsklar
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze fluemaske
Beskrivelse

Beskrivelse

Beskyt hestens sarte ansigt mod insekter med denne meshmaske.


Beskyt hesten mod snavs, støv og generende insekter med denne solide fluemaske. Denne maske er lavet af åndbar mesh, og har blød foring i kanterne så hesten beskyttes med ultimativ komfort. Ørerne er fri mens masken beskytter de følsomme øjne. Nem at fastgøre med velcrofæster, denne maske er designet til at sidde tæt og holde insekterne væk.


Egenskaber:


  • Meshstrukturen forringer ikke udsynet
  • Beskytter hestens øjne mod plagsomme insekter, støv og snavs
  • Tåler daglig brug
  • Komfortabel kantpolstring undgår gnavning og irritation, og giver en tæt pasform
  • Dækker ikke ørerne på heste som foretrækker at have ørerne frie
  • Giver UV-beskyttelse
  • Velcro som er nem at fastgøre

Vaskeanvisning:


Maskinvask i koldt vand, lave omdrejninger. Læg fluemasken i en gammel nylonstrømpe for at beskytte den under vask.


Gennemsnitlig vurdering
3.9
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

God til prisen
2 Likes

Dette er en helt fin Fluemaske til prisen holder godt og ryger ikke lige af dog lidt stiv i nettet

Perfekt til min travhest
1 Likes

Jeg har en stor travhest, og denne maske sidder perfekt på hende, uden at stramme et sted eller gabe et andet. Materialet er stift og solidt, og kommer væk fra hendes øjne. Okay, det plys ved ørerne er ved at arbejde sig en meget lille smule løst ved syningen hvor plyskantens ender overlapper her efter 6 ugers uafbrudt brug, men det kan hurtigt lappes, og sidder stadig fast på selve netdelen. Der er intet tegn på øjenirritation eller slitage, og hun har ikke formået at få den af eller trække den skæv foreløbig.

Good quality, great price
0 Likes

I bought this mask as a back up for the one that I currently use. My horse is quite sensitive to flies, but he also has sensitive skin so I have to wash his mask every week. I saw this and thought of a similar designed mask that was a bit more expensive. I decided to get this one instead. The fleece was soft, the mesh was durable, and the velcro was very wide and sticky. The only complaint is that it is not double velcro, but my horse has yet to get it off, so I guess it is fine without the double velcro. Good quality, nice price, and I would buy again.

Dårligere enn forventet
0 Likes

Jeg har kjøpt to av disse maskene. Fordeler med produktet er at den ikke faller av. Ulemper: har gnagd på begge hestenes skjever og lagt sår. Rett under der borrelåsen er festet. I tillegg var åpningen nærmest mulen for stor. Derfor ikke verdt penga. Veldig misfornøyd.

Helt ok
0 Likes

Fluemasken sitter på og gjør jobben sin, så sånn sett en fin maske, men den har laget gnagsår over nesen hos hesten min, uansett hvordan jeg strammer den. Hørt dette tilfelle hos flere dessverre...

Gnaver
0 Likes

Den har nu gnavet hul på 2 af mine heste... købte derefter waldhausens fluemasker og de er perfekte!

Pony size is huge
0 Likes

I ordered a pony size for my Shetland, but it's huge. Definitely not pony size. Fits my Quarter horse. Quality is ok.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.