Spar 12% på top 25 bedst sælgende julegaver!
Spar nu

Horze fluemaske

Produkt-ID: 22826

DKK 119,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze fluemaske
Beskrivelse

Beskrivelse

Beskyt hestens sarte ansigt mod insekter med denne meshmaske.


Beskyt hesten mod snavs, støv og generende insekter med denne solide fluemaske. Denne maske er lavet af åndbar mesh, og har blød foring i kanterne så hesten beskyttes med ultimativ komfort. Ørerne er fri mens masken beskytter de følsomme øjne. Nem at fastgøre med velcrofæster, denne maske er designet til at sidde tæt og holde insekterne væk.


Egenskaber:


  • Meshstrukturen forringer ikke udsynet
  • Beskytter hestens øjne mod plagsomme insekter, støv og snavs
  • Tåler daglig brug
  • Komfortabel kantpolstring undgår gnavning og irritation, og giver en tæt pasform
  • Dækker ikke ørerne på heste som foretrækker at have ørerne frie
  • Giver UV-beskyttelse
  • Velcro som er nem at fastgøre

Vaskeanvisning:


Maskinvask i koldt vand, lave omdrejninger. Læg fluemasken i en gammel nylonstrømpe for at beskytte den under vask.


Gennemsnitlig vurdering
3.9
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Maske fra fluer
3 Likes

Dette er en mega-praktisk ting. Stram, slidstærk, bæret med ét berøring, holder godt på hovedet. Blød kant kan ikke forårsage ubehag. Jeg bestilte to til retssag, jeg beklagede, at det ikke var nok. Jeg ville påtage mig alle husdyrene.

God til prisen
2 Likes

Dette er en helt fin Fluemaske til prisen holder godt og ryger ikke lige af dog lidt stiv i nettet

Perfekt til min travhest
1 Likes

Jeg har en stor travhest, og denne maske sidder perfekt på hende, uden at stramme et sted eller gabe et andet. Materialet er stift og solidt, og kommer væk fra hendes øjne. Okay, det plys ved ørerne er ved at arbejde sig en meget lille smule løst ved syningen hvor plyskantens ender overlapper her efter 6 ugers uafbrudt brug, men det kan hurtigt lappes, og sidder stadig fast på selve netdelen. Der er intet tegn på øjenirritation eller slitage, og hun har ikke formået at få den af eller trække den skæv foreløbig.

0 Likes

Denne hætte er for øvrig et godt produkt, men i det mindste gik bugsene ind i den åbne hætte og fik øjnene til at lække, ellers var hætten god. Hætten modståede også godt at bruge den er også billig. Hætten var også let at sætte på hestens hoved.

lille
0 Likes

Min hest kan altid være fuld, men velcro-stroppen nedenunder var så kort, at den næppe kunne passe rundt. De kunne have gjort båndet 5 cm længere. Ingen mudder på bagkanten, ikke synlige på billedet, når grimmeren sidder der. Synd til god og usædvanlig farve,

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.