Spar 12% på top 25 bedst sælgende julegaver!
Spar nu

Horze Zebra Fluemaske

Produkt-ID: 22895

DKK 149,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Køb også
Horze Zebra Fluemaske
DKK 149,00
Zebra Combo Insektdækken
DKK 299,00
Horze Zebra Fluemaske
Beskrivelse

Beskrivelse

Beskyt din hest mod bidende fluer med denne fuldt beskyttende fluemaske.


Hold din hest glad, mens den græsser i folden, med denne fuldt dækkende fluemaske i et vildt zebra mønster. Det har vist sig, at fluer bliver forvirrede og holder sig væk fra zebraprint. Den aftagelige næse gør det muligt at tilpasse den til dine behov. Øre og overdelen er mesh, for at give masser af luftgennemstrømning. Den bløde fleeceforing omkring ørerne og øjnene betyder ingen gnidning eller hårtab. Velcrostropper gør den nem at fastgøre.


Egenskaber:


  • Fluemaske i høj kvalitet
  • Zebramønster holder fluerne væk, og ser sjovt ud
  • Materialet er UV-beskyttet (UPF 50+)
  • Aftageligt næsestykke
  • Øre- og overdel er mesh
  • Fleeceforing på kanterne
  • God ventilation
  • Velcro vedhæftninger

Teknisk beskrivelse:


100% polyester.


Vaskeanvisning:


Vaskes i varmt vand, lufttørres.


Gennemsnitlig vurdering
4.1
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Stylin i græsset
2 Likes

Mine fyre styler nu i græsset med disse fluemasker. Det bliver nu super i Florida nu, og jeg måtte hurtigt få nogle fluemasker. Jeg så disse online, og jeg måtte få dem! Begge mine fyre bærer hestestørrelse, så jeg fik dem hestestørrelse fluemasker. De passer rigtigt til størrelsen og stoler på mig, at jeg har haft heste i fortiden, at jeg havde svært ved at finde fluemasker, der passer korrekt. Så jeg er super glad for, at disse passer i størrelse. Jeg bestiller måske endnu et par som sikkerhedskopier, fordi de passer så godt til mine fyre, og de er et pænt mønster!

god
2 Likes

Normal i størrelse og dækker hele foden. Meget plads for øjnene for at undgå gnidning.

super
1 Likes

Har længe søgt efter en passende maske til min irske Cob. Altid for tæt på øjet. Øjenvipper var altid i nettet. Eller ingen Schopf-passage, eller uden ører. Nu har jeg alt. Det passer perfekt, har en Schopf-passage og er med Flyveører. Kvaliteten er meget god, og du kan let fjerne næsenettet med en lynlås. Det sidder meget godt og er ikke glidet, selv under langvarig brug. Jeg er meget tilfreds.

bærer behageligt
1 Likes

Flot tyndt materiale, der gør det behageligt at have på. Men også sårbar. Med min hest blev den hurtigt revet i sømmene. XXL er for bred til min belgiske trækhest. XS er for bred til min Shetlander. Synd at der ikke er nogen XXS. Lynlås med næse har ingen merværdi

order one size bigger
0 Likes

Ok so, I bought this XL size to my PRE stallion with L size head. Was perfect fit on ears and overall nice fit, not too snug and with big velcro not too loose either. Though, mask lasted two days and magically disappeared at his stall. Could not be found. I guess he didn't like it.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.