JANUARYUDSALG - ENDNU STØRRE RABATTER! Op til 50% rabat på tonsvis af produkter! *
Spar nu

Horze Zebra Fluemaske

Produkt-ID: 22895

DKK 149,00
(Prisen er inkl. moms)
Horze Zebra Fluemaske
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Horze Zebra Fluemaske
DKK 149,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Køb også
Horze Zebra Fluemaske
DKK 149,00
Zebra Combo Insektdækken
DKK 299,00
Horze Zebra Fluemaske
Beskrivelse

Beskrivelse

Beskyt din hest mod bidende fluer med denne fuldt beskyttende fluemaske.


Hold din hest glad, mens den græsser i folden, med denne fuldt dækkende fluemaske i et vildt zebra mønster. Det har vist sig, at fluer bliver forvirrede og holder sig væk fra zebraprint. Den aftagelige næse gør det muligt at tilpasse den til dine behov. Øre og overdelen er mesh, for at give masser af luftgennemstrømning. Den bløde fleeceforing omkring ørerne og øjnene betyder ingen gnidning eller hårtab. Velcrostropper gør den nem at fastgøre.


Egenskaber:


  • Fluemaske i høj kvalitet
  • Zebramønster holder fluerne væk, og ser sjovt ud
  • Materialet er UV-beskyttet (UPF 50+)
  • Aftageligt næsestykke
  • Øre- og overdel er mesh
  • Fleeceforing på kanterne
  • God ventilation
  • Velcro vedhæftninger

Teknisk beskrivelse:


100% polyester.


Vaskeanvisning:


Vaskes i varmt vand, lufttørres.


Gennemsnitlig vurdering
4.1
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Den bedste fluemaske, jeg har købt!
0 Likes

Dette er den bedste fluemaske, jeg nogensinde har købt til min lille hoppe! Da jeg tog masken ud af emballagen, var min oprindelige tanke, at den så enorm ud, jeg troede, at den ville være alt for stor, men da jeg prøvede den på, passede den perfekt. Dette er den første maske, der holder sin form væk fra ponnys øjne. Meshet er så fint, at det tillader hende tydeligt at se (hun har grå stær), panden og næsebåndene er så bløde, som du normalt ikke finder det tilfældet , vil meget anbefale

Størrelse: Normal
Stilfuld, men nytteløs
0 Likes

Købt XL til min ved hjælp af fuld / xfull, passede ham perfekt. Sidder stadig dårligt på hesten, sidder i måske 30 minutter, før den er væk igen. Efter 3 dages brug blev det revet i små stykker. Havde indtryk af, at det var holdbart, men ingen af sømmene overlevede, så jeg har et pænt mønsternet og mange kanter ved jeg ikke, hvad jeg skal gøre med. Køb ikke igen.

Størrelse: Normal
Godt skåret
0 Likes

Godt klippet tag størrelse xl for en hest, der har fuld størrelse. Skad dig ikke. Upåklagelig. Næsen beskytter lidt for lang.

Størrelse: Normal
Forkertvejledling men godt produkt
0 Likes

Ringede til butikken i Århus da jeg var i tvivl ang. Størrelser da da ikke er nogle mål på. Oplyste jeg har en lille islænder, det normalt er str cob i alt andet. Fik af vide at hun skulle have en str M. Da den kom, var den alt for stor. Min kæreste kørte ind og byttede den til en XS. Og den sidder kanon godt! Lækkert produkt, dog underlige størrelser og dårlig vejledning :/

Størrelse: Normal
god
2 Likes

Normal i størrelse og dækker hele foden. Meget plads for øjnene for at undgå gnidning.

Størrelse: Normal

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.