Foder

Foderskåle og -krybber bør blive udskiftet når de begynder at blive udslidte af hensyn til hygiejnen, sikkerhed og effektivitet ved fodring.

Filter Ryd alt
Sortering
Mærker
Mærker Ryd alt
Farve
Farve Ryd alt
Størrelse
Størrelse Ryd alt
Pris
Pris
Dine filtre: Ryd alt
56 artikler

Fodertilbehør er designet til at hjælpe hestene med at nyde foderet i et rent og sikkert miljø.

Fodring fra en spand på gulvet eller fra en foderkrybbe der hænger på staldvæggen, er to sikre og sunde alternativer der sikrer at hesten nyder fodringstiden. Foderkrybber fra Horze kan hænges på væggen, sættes i staldhjørnet eller hænges på foldens hegn. Ved at placere en simpel foderspand i indhegningen, giver man hesten mulighed for at nyde foderet fra jorden, uden risiko for at indtage unødvendigt snavs fra jorden. Ophængte trug er nemme at placere og flytte på når det er nødvendigt. Prøv en praktisk ophængt foderkrybbe når du skal give hesten i indhegningen korn. Det enkle design med hård plastik gør, at det er nemt at tage ned fra hegnet når det skal rengøres.

Foderudstyr som hønet og høtasker er en billig løsning, når man skal sikre sig at hestens hø ikke spildes unødigt.

Fodring med hø fra jorden er enkelt og naturligt, men det er et dejligt alternativ at have en holder til at holde styr på det. Et simpelt hønet i traileren sørger for underholdning og en snack til hesten, så den er beskæftiget under rejsen. Høtasker i folden undgår spild og er nemme at fylde. Tilføj en automatisk vandskål til hestens stald for at sikre, at den altid har frisk vand tilgængelig.