Nu får du 10 % ekstra rabat på udsalgsvarer! *
Brug koden: EXTRA10
Kopier
Kopieret til udklipsholder

Horze hønet, 5-7kg

Produkt-ID: 50527

DKK 139,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Horze hønet, 5-7kg
DKK 139,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze hønet, 5-7kg
Beskrivelse

Beskrivelse

Dette hønet er ideelt til rejser eller staldbrug.


Hønet af webbing som har små huller til langsom fodring. Brug det til rejser og hæng det op i hestetraileren eller stalden så hesten ikke spilder hø eller spiser det fra jorden. Hvert net kan indeholde cirka 5-6 kg hø (2-3 flakes eller 10-15 lbs.).


Egenskaber:


  • Små huller til langsom fodring
  • Ideel til rejser
  • Rummer cirka 5-6 kg (15 lbs) hø

Teknisk beskrivelse:


100% polyester.
Netmaskestørrelse: 5 cm.


Vaskeanvisning:


Skylles med vand. Lufttørres.


Gennemsnitlig vurdering
3.7
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

God ting!
0 Likes

Jeg købte Horze-krybdyr til langsom fodring til min hest. Fantastisk, holdbar ting. Som at masken er lille. Meget praktisk, når du transporterer en hest. I dag fanges hø ikke længere med et repertoire, og det tager en hest en anstændig mængde tid. Tak for den vidunderlige ting!

Dårlig kvalitet
0 Likes

Virkelig skuffet. Det høje net er i en god størrelse og godt materiale. Men dårligt fremstillet øverst på det høje net. Løkkerne løsnes fra toppen for endelig at løsne hele den tykke sorte tråd.

Supreme Heunetz
0 Likes

Det bedste høenet, jeg nogensinde har købt. Jeg vejede det, hvor det var fuldt. Det passer op til 10 kg. Men så er det meget vanskeligt. Så med 7 til 8 kg helt tilstrækkelig. Fantastisk service, alt bedst. Køber kun disse. Hvis du ønsker kvalitet, skal du også være parat til at betale noget.

Stor og stabil
0 Likes

Jeg synes det er fantastisk. Gør et meget stabilt indtryk og falder ikke fra hinanden efter to ugers brug som nogle andre. Min lille hest har så travlt med hendes hø ....

Super praktisk
0 Likes

I kvalitet fjernede jeg 1 stjerne, fordi mellem stingene og akkorden; linkene holder ikke og falder fra hinanden. I øjeblikket bevæger stingene sig ikke. For soliditet at se med tiden. Det er praktisk for dyret at spise langsomt. Jeg tog det på forfremmelse. I betragtning af de ordninger, der skal træffes for at lukke det, synes jeg, det er en pris.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.