Nu får du 10 % ekstra rabat på udsalgsvarer! *
Brug koden: EXTRA10
Kopier
Kopieret til udklipsholder

Vægt-målebånd

Produkt-ID: 50300

DKK 59,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Vægt-målebånd
DKK 59,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Vægt-målebånd
Beskrivelse

Beskrivelse

Hjælper dig til at finde frem til den korrekte fodermængde.Med dette målebånd kan du finde størrelse/omkreds og ca. vægt på din hest.Brugsanvisning:Tag målebåndet og mål omkredsen omkring maven på din hest (bag forbenene og manken). Ud fra det kan du læse følgende mål:1. CM: Livvidde i cm.2. LBS: Den engelske enhed LB (pounds)3. KGS: Ca. vægt i kg4. Håndbredde: Hestens højde i håndbredder. 1 hånd svarer til 4" eller 10,16 cm.


Teknisk beskrivelse:


Materialer: Plastik.


Gennemsnitlig vurdering
4.8
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

dårligt
0 Likes

ikke nemt at finde ud af og efter hvad jeg kan aflæse, skulle min shetlænder veje 650 kg??

Bare en dejlig ting, enhver hesteejer skulle have!
0 Likes

Ikke kun at leveringen sker meget hurtigt, som det fremgår af ordren, også er betalingen meget enkel og fair. Købet var det bedste, jeg kunne gøre for mine heste for nylig. Ansøgningen er som beskrevet i andre anmeldelser, meget enkel og nøjagtig. Nu kan jeg vurdere den nødvendige dosis af ormende kurer meget let, bestemme vægtændringer i hestene meget hurtigt og reagere. Indstil naturligvis også den nødvendige mad bedre. I mellemtiden er jeg overbevist om, at enhver hesteejer regelmæssigt skal vurdere sin hest med dette vægtmålingsbånd på denne enkle måde.

vægt målebånd
1 Likes

Jeg har indtryk af, at det er nøjagtigt eller i det mindste godt at genkende ændringer. Håndtering temmelig let. Jeg vurderede, at min hest var 500 kg og målte 500 kg. i andre heste i båsen var det mest præcist. nogle var allerede i balance. ser hård ud.

vægt målebånd
0 Likes

har målt flere heste og indtrykket af, at vægten overvejende vises temmelig nøjagtigt. Vi har nogle sammenlignende vægte af en hesteskala, som kun er for et par måneder siden. temmelig let at bruge. Jeg vil bruge det hver par uger. Min hest bør ikke gå i vægt og justere græsset og den ekstra mad derpå

Lige hvad jeg ledte efter!
0 Likes

Jeg havde brug for et måleværktøj / bånd til min hest for at kende hendes størrelse, fordi jeg ville købe hende et tæppe, og denne gjorde jobbet perfekt. Det er let og perfekt at opbevare i kassen i stallen, når du senere har brug for det.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.