Spar 12% på top 25 bedst sælgende julegaver!
Spar nu

Vægt-målebånd

Produkt-ID: 50300

DKK 59,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Vægt-målebånd
Beskrivelse

Beskrivelse

Hjælper dig til at finde frem til den korrekte fodermængde.Med dette målebånd kan du finde størrelse/omkreds og ca. vægt på din hest.Brugsanvisning:Tag målebåndet og mål omkredsen omkring maven på din hest (bag forbenene og manken). Ud fra det kan du læse følgende mål:1. CM: Livvidde i cm.2. LBS: Den engelske enhed LB (pounds)3. KGS: Ca. vægt i kg4. Håndbredde: Hestens højde i håndbredder. 1 hånd svarer til 4" eller 10,16 cm.


Teknisk beskrivelse:


Materialer: Plastik.


Gennemsnitlig vurdering
4.8
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Let at bruge - det fungerer!
1 Likes

Da jeg ikke altid kan få hesteskalaen, købte jeg vægtmålingsbåndet til vægtkontrollen imellem. Håndteringen er enkel, og for at opnå sammenligningsværdier flere gange om måneden er det ganske tilstrækkeligt. Det kan nemt anvendes af en person og fjerner komplicerede formelberegninger. Du skal bare placere det på det samme punkt (maveomkrets), ellers har du forkerte værdier.

Vægt målebånd
1 Likes

Lever fuldt op til mine forventninger, dog kunne jeg godt tænke mig at der medfulgte en brugsanvisning :-)

vægt målebånd
1 Likes

Jeg har indtryk af, at det er nøjagtigt eller i det mindste godt at genkende ændringer. Håndtering temmelig let. Jeg vurderede, at min hest var 500 kg og målte 500 kg. i andre heste i båsen var det mest præcist. nogle var allerede i balance. ser hård ud.

0 Likes

Et godt værktøj til at følge udviklingen i hestens vægt. Let at bruge, tager ikke plads i plejeposen!

0 Likes

Hvis du forstår det, super nem måde at bestemme hestens omtrentlige vægt på! Kvalitetssyge og overvægtige heste er en klog investering, lettere end nogensinde at gå til en Vægt!

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.