Spar 110 kr. på din næste ordre over 500 kr. *
Brug koden: XMAS
Spar nu
Kopieret til udklipsholder

Animalintex - EU

Produkt-ID: 25097

DKK 99,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Animalintex - EU
DKK 99,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Animalintex - EU
Beskrivelse

Beskrivelse

Antiseptisk kompres, 20x30 cm, der anvendes ved sårskader, hævelser, overben og hudproblemer. Enkel at bruge. Brugervejledning medfølger. EU=EN-DE-FR-ES-IT


Gennemsnitlig vurdering
5.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Fantastisk !!
1 Likes

Dette er et produkt, som jeg er meget tilfreds med. Let at bruge og supereffektiv til behandling af grimme sår. Brug ikke andet end rent rindende vand, dyreindeks, flexi-bandage og fleecedressing som beskyttelse. Formidabelt !!

Mislykket, en mirakelkur ved alvorlige tilfælde!
0 Likes

Animalintex er heldigvis online hos Horze, der kan bestilles; ellers svært at købe. Da jeg først brugte det for over 10 år siden, er jeg helt begejstret. Den er let at håndtere (indtil videre har jeg kun prøvet den kolde behandlingsvariant), i irriteret fostbukk med svær betændelse blødlægges blot kogt vand og fikseres med bandager og servietter. Kompressen kan tages 2-3 gange. Betændelsen "trækkes praktisk talt ud", efter 2 dage er benet klart igen, og huden heles. Animalintex er dopingfri og kan derfor let bruges i sportsgrene. Sammenlignet med andre forhandlere er Animalintext billigere på Horze 1 Euro!

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.