Spar 15% på alle reflekser!
Spar nu
-30%

Sedelogic nakkerembeskytter

Produkt-ID: 25327

DKK 202,30
DKK 289,00
(Prisen er inkl. moms)
Sedelogic nakkerembeskytter
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Sedelogic nakkerembeskytter
Beskrivelse

Beskrivelse

Ved brug af trensebid, hagerem og kindkæde opstår der et stort pres mod et lille område af hestens hoved. Specielt ved brug af kindkæde opstår der et enormt pres idet et meget lille område af kædens led trykkes mod et endnu mindre område af hestens kæbeben. Et tryk på mere end 150 Newton/cm2 er ikke usædvanligt. Som følge af det, er det ifølge KNHS regulationer ikke tilladt at bruge ubeskyttet kindkæde i Holland.

Harmoniske overgange uden modstand.På grund af det faktum at mange eksisterende hagebeskyttere af forskellige årsager ikke fungerer optimalt (bl.a. håndterer de ikke et stort nok tryk, de drejer omkring kæden eller remmen, har ringe åndbarhed og indeholder gel som bevæger sig eller forårsager pres) har vi udviklet beskyttere der klarer opgaven. Beskytterne består af tredimensionelt vævet åndende polyesterfiber, kombineret med åndende termoplast. Det hærdede termoplastiklag giver fordeling af trykket mens de blødere lag dæmper overgangen ved ændring af gangart. Dette hindrer hesten i at gøre modstand og resultatet er harmoniske overgange. Hestens hud og kranium beskyttes optimalt. Efter opvarmning med en hårtørrer kan termoplasten formes efter hestens anatomi og efter kindkæde eller remme.

27 x 4,5 cm

Gennemsnitlig vurdering
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.