Spar 120 kr. på din næste ordre over 500 kr. *
Brug koden: HORSE-DAY
Spar nu
Kopieret til udklipsholder

Horze justerbart fortøj til jagt

Produkt-ID: 10857

DKK 399,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Horze justerbart fortøj til jagt
DKK 399,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Køb også
Horze justerbart fortøj til jagt
DKK 399,00
Pharma Leather Cleaner, 450ml
DKK 129,00
Horze justerbart fortøj til jagt
Beskrivelse

Beskrivelse

En funktionel og attraktiv kombination af fortøj og martingal til jagt.


Jagt med stolthed når du bruger dette flotte fortøj på din hest. Justerbart fortøj til jagt kombineret med martingal, som har flotte sømdetaljer og er let at justere.


Egenskaber:


  • Passer sammen med Horze Constance trense, varenummer 10040

Teknisk beskrivelse:


Læder.


Vaskeanvisning:


Rengøres med en fugtig svamp. Brug lædercreme til rengøring og pleje.


Gennemsnitlig vurdering
4.7
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Super fortøjet til prisen :)
3 Likes

Lækkert fortøjet i blødt læder. Yderst holdbart og justerbar. Masser af plads til at lave sine egne huller hvis det er nødvendigt

Elegant bagside!)
3 Likes

For nylig fik jeg denne support og fortryder ikke overhovedet at købe den! Meget flot blød hud, pæn smuk syning. Den har mange stropper til justering af størrelsen. Det går godt med ethvert pandebånd og har et elegant look. Min hest og jeg er tilfredse med købet!))

jeg elsker
2 Likes

Jagtkraven fik mig til at drømme i fotos, så jeg besluttede at tage den, og det er bare de bedste priser ikke hæves sammenlignet med dets kvalitet og finish. En masse person eller jeg køber dem, han klarer sig meget godt og skader ikke hesten. Kun negativt for mig tog jeg dem i ponnistørrelse, og jeg måtte gentage huller, så det kan være en stor størrelse :) Jeg anbefaler

Meget god!
2 Likes

Har brystpladen i et halvt år til vores vallak. Vi var allerede imponeret over, at brystpladen også passede ham, med 181 cm-stick størrelse. Brystpladen har masser af justeringsmuligheder, så den kan justeres i størrelse godt. Det bløde læder har også fuldt ud overbevist os kvalitativt.

Smuk brystplade!
2 Likes

Min datter valgte denne brystplade martingale, da den matcher vores hestes smarte syede hovedtøj, de elsker det, da de føler, at det holder sadlen sikkert på plads og vil helt varmt anbefale det :-)

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.