-20 % på hestedækkener fra Horze & B Vertigo!
Spar nu
Fugl

Fugl

Fugleprodukter til kæledyr og vilde fugle spænder lige fra foderautomater til legetøj. Vi tilbyder bure, siddepinde og andet tilbehør til kyllinger, vilde sangfugle og tamme fugle.
22 artikler

Fugletilbehør med alt fra frø til siddepinde, får din sangfugl til at synge smukt.

Horze har fugletilbehør med alt fra frø til siddepinde, legetøj, bure og meget mere. Et spejl gør at din ensomme fugl ikke føler sig alene, mens frø-godbidder giver ekstra næring, samtidig med at de smager udsøgt for fuglen.

Fugletilbehør som fuglebade, siddepinde med sandpapir og farverigt legetøj, der giver fuglen underholdning og glæde dagen lang.

Giv fuglen godt med frø og rent vand, så den kan leve et lykkeligt og friskt liv i bur. Burfugle elsker at gynge og hoppe fra siddepind til siddepind, samtidig med at de holder øje med verden omkring dem. Giv fuglen mange muligheder for leg med legetøj, så den får et lykkeligt, langt og sundt liv.

Horze har til og med udstyr til høns og vilde fugle. Find det tilbehør og udstyr du har brug for, med alt fra fodringsautomater til huse, blandt fugletilbehøret hos Horze.