« Tilbage / Hest / Sadelunderlag / Sadelpads / Gel pads

Acavallo Acavallo Respira Air Release Soft Gel Pad & Front Riser, sort

DKK 649,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
Spar 12 % fra 600 kr eller 16 % fra 1000 kr
Kopier kode: SAVEMORE
Køb for 600kr +, spar 12%. Køb for 1000kr, spar 16%. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du får rabat på en bestilling (fx 50kr. rabatkupon), fordeles rabatten på de enkelte produkter i din bestilling. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Gælder indtil 03.06.2024.
Farve: Black
Black Acavallo Respira Air Release Soft Gel Pad & Front Riser, sort
Horze logo
Levering af Horze
SAML POINT med denne vare som Horze Club-medlem.
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
30 Dages Retur

Beskrivelse

Acavallo Respira Air-Release Gel Pad med front riser giver et kontinuerligt horisontalt air flow, takket være gelens nye innovative struktur kombineret med en integreret front riser Gelen kan også tilskæres og tilpasses, om nødvendigt, til alle typer sadler. Den transparente version fås under produktnummer 342265. Det nye gel-design med en masse små buler med laterale huller giver endnu mere effektiv, horisontal luftcirkulation og øget stødabsorbering. Ud over at skabe en stødabsorberende effekt hver gang de komprimeres, genererer bulerne et flow af frisk luft, der holder hestens ryg tør. Deruover gør den nye åbne bulestruktur det muligt for Acavallo, at anvende mindre materiale, hvilket resulterer i en væsentlig reduktion i pad'ens vægt. Målet er at undgå al uønsket bevægelse, i alle retninger, fra sadlen: frem, tilbage og sidelæns. Derudover kan gel-pad'en kompensere for små defekter i hestens ryg, hvilket også gør den velegnet til rygge, der er lide mere "runde". Acavallo® Classic Gel er hypoallergen, non-toxic og reagerer ikke negativt i kontakt med huden - karakteristikker der gør, at pad'en kan bruges i direkte kontakt med den.

Egenskaber:

  • Stødabsorberende
  • Stabiliserer sadlen
  • Trykaflastende
  • Close contact - ændrer ikke sadlens balance
  • Let
  • Non-toxic - sikker for huden
  • Ekstrem elastisk
  • Nem at pleje

Vaskeanvisning:

Kan maskinvaskes på 30 grader, eller i hånden i en spand vand med lidt vaskemiddel. Anvend ikke kraftigt vaskemiddel. Må ikke tørretumbles. Må ikke udsættes for direkte varme og stærkt sollys. Skal tørres naturligt.

Produkt-ID: 318955

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Farve: