« Tilbage / Hest / Sadelunderlag / Sadelpads / Gel pads

Acavallo Acavallo Withers Free Hexagonal Gel Pad i Memory Skum med Back Riser

DKK 1.490,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
Spar 12 % fra 600 kr eller 16 % fra 1000 kr
Kopier kode: SAVEMORE
Køb for 600kr +, spar 12%. Køb for 1000kr, spar 16%. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du får rabat på en bestilling (fx 50kr. rabatkupon), fordeles rabatten på de enkelte produkter i din bestilling. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Gælder indtil 03.06.2024.
Farve: Brown
Brown Acavallo Withers Free Hexagonal Gel Pad i Memory Skum med Back Riser
Blue Acavallo Withers Free Hexagonal Gel Pad i Memory Skum med Back Riser
Black Acavallo Withers Free Hexagonal Gel Pad i Memory Skum med Back Riser
Horze logo
Levering af Horze
SAML POINT med denne vare som Horze Club-medlem.
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
30 Dages Retur

Beskrivelse

Acavallo Withers Free Hexagonal gel pad med memoryskum og back riser trykker ikke på mankebenet, og er med til at forhindre problemer ved at distribuere vægten. Gel pad'ens antislip, stødabsorberende sekskantede egenskaber kombineres med stødabsorbering fra memoryskum og med back riser. På grund af den sekskantede gel-struktur, presses luft ind i cellerne på denne non-slip pad og slippes ud når hesten bevæger sig og derved skabes en pude under sadlen. Designet til at passe under alle slags engelske sadler i enhver størrelse. Det er sadelformet og er lidt tyndere ned langs midten, så gelen kan løftes op i sadelkammeret. Pad'ens anatomiske facon og memoryskummets tekniske karakteristik gør, at pad'en adapteres og formes efter hestens silhuet, hvilket gør at overfladetryk distribueres over et større område. Desuden kan den absorbere stød, dæmpe vibrationer og regulere hestens kropstemperatur. Acavallo® Classic Gel er hypoallergent, non-toksisk og reagerer ikke negativt i kontakt med huden, en karakteristik der gør at pad'en kan anvendes i direkte kontakt med den.

Egenskaber:

  • Stødabsorberende, stabiliserer sadlens tryk, close contact, letvægt, non-toksisk, sikker at anvende på hud, memoryskum der bliver tyndt, hvor der allerede er trykpunkter og volume er ikke nødvendig

Vaskeanvisning:

Kan maskinvaskes (30 grader) eller i hånden i en spand vand med en lille smule vaskemiddel. Fjern hår fra pad'en med en børste før vask. Anvend ikke kraftigt vaskemiddel. Må ikke tørretumbles. Må ikke udsættes for direkte varme og sollys. Skal tørre naturligt.

Produkt-ID: 7QB1K

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Farve: