25% rabat på et valgfrit produkt fra Horze & B//Vertigo! Brug koden: HZ25OFF

×

Gera

Filtrer efter:
  • Filter søgning:
  • Kategori
  • Farve
  • Størrelse
  • Pris
Sorter efter:

GERA er en tysk familievirksomhed som i mere end 4 dekader, har fokuseret på at udvikle innovativ benbeskyttelse samt gjorde og sadelunderlag af høj kvalitet. Alle GERA-produkter er stadig håndlavede i Tyskland, for at leve op til selv de højeste kvalitetskrav. GERA - Sikker gennem erfaring!

103 artikler

Den tyske producent, Gere, har fremstillet benbeskyttere til heste i næsten fire årtier. Det familiedrevne virksomhed har fremstillet benbeskyttere, gjorde og mere til, ved brug af innovativ teknologi til at beskytte hesteatleten fra strabadserne ved springridning, dressur og military på højt niveau. Gera har benbeskyttere til alle behov, og mulighederne er uendelige. De mange tilgængelige valgmuligheder fra Horze, sikrer at du vil finde den perfekte beskytter til din hests behov.

Når du har behov for en smule mere beskyttelse under træning, end det den gængse polobandage kan tilbyde, giver Gera Royals gamacher til dressurtræning, sikker beskyttelse mod skader og ekstra støtte. De nemt håndterbare velcrostropper og støttende stødabsorberende konstruktion, gør disse gamacher ideelle til træning. Sammensæt disse bagbensgamacher med deres matchende par til forbenene, og lad neoprenforingen og TPU ydermaterialet give dig den ro i sindet, som et par omhyggeligt designede gamacher kan tilbyde. Gera Dophin seriens memoryskum, hjælper med at polstre benene, mens det bevarer den optimale form til at beklæde din hests ben. Disse gamachers klassiske design, er holdbart og beskyttende. Det tilbyder Strike-Zone stødabsorbering, og vil hindre skader og unødig stress. Gamacherne fås i flere forskellige farver, hvilket tillader dig at vælge det mest attraktive look til din hests og dine behov.

Gera Dolphin serien tilbyder prisbillig benbeskyttelse, som opretholder den høje kvalitetsstandard som du forventer af Gera. Disse gamacher er fremstillet med stærke velcrolukninger og en behagelig Equitex foring til polstring og komfort. Bagbensgamacherne i denne kollektion er lavet med den klassiske hårde skal af BASF-TPU, som giver den ultimative beskyttelse mod stød og slag.

Gera Meditex gamacherne tilbyder støtte til komfort og beskyttelse, uden at fylde for meget. Transportgamachen er designet til fuld dækning, for sikkerhed i traileren, og dækker benet fra knæet ned til hoven. Lad din hest ride med komfort i disse bløde gamacher, og undgå skade på hovballerne eller kodebenet. De fem velcrolukninger hjælper med at sikre at skoen bliver på sin plads. Systemet hjælper med at hindre, at risikabelt løse bandager trævler op og vikler sig sammen om hestens ben, til risiko for at den snubler. Neoprenen er blød og former sig efter hvert individuelle ben, og støtter forsigtigt på rideturen. Bløde knægamacher tilbyder beskyttelse ved at tilpasse sig knæets form, hvilket er nødvendigt for genoptræning eller støtte.

Uanset hvilken Gera gamache-serie du vælger, kan du vide dig sikker på at din hests ben vil være sikre og godt støttede. Horze er stolt af at tilbyde disse innovative gamacher fra denne tyske leverandør af upåklagelige kvalitetsprodukter.

Læs mere