Udsalg - op til 50% RABAT! Begrænset antal!*
Spar nu

Horze Campton dressurgjord

Produkt-ID: 14610

DKK 151,20
DKK 189,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze Campton dressurgjord
Beskrivelse

Beskrivelse

Nylongjord til dressursadel, med bomuldsfor.


Gennemsnitlig vurdering
5.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

1 Likes

Beste gjordten! Ligger godt og er likke klumpete. Brukes hele tiden! Spennene er fine, og står i stil tilgjordten. Lette å feste.

0 Likes

Elsker denne gjordten! Fin og enkel og lett å putte i vaskemaskinen;-) de løkkene som man trer gjordten gjennom før man fester spennene, røk etter andre gang gjordten ble brukt, så de klippet jeg av. Funker fint uten også, så de løkkene er vel mest for de som vil ha gjordtreimer og gjordt helt på rett linje. Kunne godt vert i mindre størrelser.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.