Termospecial - få 10% rabat på ordrer over 600 kr. Brug koden:
Kopieret til udklipsholder
10OFF

Horze læder dressurgjord

Produkt-ID: 14641

DKK 489,00
(Prisen er inkl. moms)
Horze læder dressurgjord
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze læder dressurgjord
Beskrivelse

Beskrivelse

Luksuriøs læder dressurgjord med en enkel, kontureret form for ultimativ pasform.


Denne flotte dressurgjord af kvalitetslæder giver en god trykfordeling som er komfortabel for hesten. Rustfri rullespænder giver problemfri justering med ekstra polstring bag spænderne til beskyttelse mod gnavning. Den ekstra polstring, det kontureret design og de afrundede kanter samles i en imponerende gjord, der forebygger irritation og giver ekstraordinær komfort.


Egenskaber:


  • Højkvalitetslæder kontureret dressurgjord
  • Afrundede kanter
  • Dobbelt rustfri rullespænder
  • Udvidet polstring for ekstra beskyttelse mod gnidning

Teknisk beskrivelse:


Materialer: læder.


Vaskeanvisning:


Efter hver ridetur, fugt en ren svamp og vrid omhyggeligt. Aftør for at fjerne sved og snavs.


Gennemsnitlig vurdering
4.9
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

0 Likes

Flot, blødt læder (ikke "labberig"), flot brunt. Passer bedst til anatomi på min hest. og giver ham fart for en god benplads. Binding er begrænset, og du behøver ikke at "amme" det. Fra tid til anden er det nok at smøre fedt, det er normalt tilstrækkeligt at gnide det af efter brug med et rent håndklæde

fin omkrets
0 Likes

Meget flot omkrets. God værdi for pengene og godt transporteret. Desværre, efter 2 år med intensiv brug og forsømmelse, har min omkretsning gennemgået vedligeholdelse. Jeg knækkede spændet, når jeg tilsluttede. Jeg fik pengene ud til brug, og jeg bestilte omkretsen igen i dag.

fin omkrets
0 Likes

Meget flot kanal bare god værdi for pengene. Efter 2 år brækkede omkretsen, desværre brød spændet af. Har brugt det meget intensivt hele tiden ... og dårligt vedligeholdt mig selv. Bestilte denne singel igen i dag.

Smuk læderbånd
0 Likes

Jeg havde været på udkig efter en rimelig pris på 18 "omkrets i et stykke tid. Jeg købte denne omkrets ved hjælp af en kuponkode, men ville helt sikkert betale fuld pris efter at have set kvaliteten af omkretsen. Dette er en smuk omkrets. Den har også tilstrækkelig polstring. Dette er den første ikke-neoprenbånd, jeg har ejet i år, og jeg elsker den!

Fin omkrets
0 Likes

Fin omkrets. Måske være lidt bredere ved maven for trykfordelingen og derefter ekstra smal ved armhulen. Men alligevel giver denne hest ikke min hestepudsningspladser i modsætning til andre kanaler.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.